18. Septembris 2018 (09:15)
šorīt brokastis bija veselīgas. sarīvēju ķirbi un ābolu, pieliku eļļu, medu, brūklenes, izēda lielu bļodu ka šņakst (pati nedabīju) un pēc tam vēl no vakardienas palikušos ābolu-biešu salātus
viss būtu labi, bet pēc tiešām negulētas nakts pacietības nav. tikko visi vienojās dziesmā. kaut ko sanīdās un es vecākajam atņēmu mašīnas jo ar tām sita māsai pa galvu. raudāšana bija saticīga
pulkstens ir deviņi, man pustrijos pie zobārsta, nolūdzos tēvamāsu, paredzu ka būs interesanti. nu, vismaz līmi esmu savārījusi divas burciņas, varēs viņi te lipināties uz nebēdu
vnk klīsteri. cieti aukstā ūdenī izšķīdina, tad iemaisa karstā, maisot karsē līdz biezs, ja vajag atjauc ar ūdeni. man no 2 ēd.kar. sanāca ~500ml
cik ilgi stāv nezinu, bet ķīselis vēl nedēļu pēc vārīšanas ir ķepīgs, ja stāv ledusskapī.
var šo arī no miltiem. precīzas proporcijas nebija laika meklēt, es uz dullo