24. Novembris 2017

Seleriju sašķēlē pēc iespējas plāni, krāmē ripiņas tā kā mēdz krāmēt sacepumus pannā ar vāku, salaista ar garšvielotu eļļu un pārkaisa ar kādu cieto sieru, krāsnī cep minūtes 30. Gaileņu mērce parastā ar sīpoliņu un treknu lauku krējumu. Mums tās gaileņu sagataves stāv saldētavā, aiz kam ātri un ērti pagatavojams ēdiens. Man ne pārāk garšo kartupeļi aiz tam meklēju alternatīvas.
Sīpolzupā galvenais ir karamelizētie sīpoli un tas ir centrālais čakars, tālab tiek sagatavots vasarā un tad tik atliek ķeksēt no burkas, izkarsēt buljonā, aizdarīt ar cieto sieru un krutoniem. Ēd laizīdamies :)
Par cepeni - varbūt ir vērts paskatīties Vernerā kādu lietoto mazvariantu, tad kad tikko te ievācāmies mums tāda bija, pa lēto un ļoti ērti.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: