24. Novembris 2017
Nokāš divas bundžas zirņu (vai izmērcē, bet es slinka:D), apcep olīveļļā eļļā, kamēr sāk apbrūnēt, pieliek riktīgi daudz kapātu ķiploku, ļauj apcepties uz mazākas uguns, pēc tam pa virsu uzgāž lielu maisu svaigu spinātu un uzliek vāku, lai saplok, iemaisa. Man gan vienmēr mājās ir arī saldētie spināti, ja izmanto tos, iepriekš atlaidina un vienkārši iemaisa un ļauj savilkties. Sāls + pipari + pa virsu porcijai parmezāns. Var arī pielikt ķirštomātus vai kādus citus dārzeņus, bet man vislabāk patīk vienkāršā versija. Baigi labi sader arī ar vienkārši ceptu baltās zivs fileju.
Vai ne, man tagad gribas aizjozt pēc selerijas un gailenēm. Bet labi pašpikot idejas, citādi regulārā rotācija mēdz apnikt.