23. Novembris 2017
biezzupas parasti, dārzeņi atkarībā no sezonas. šobrīd topā ķirbis+burkāns, saldais kartupelis+burkāns kopā ar muskatriekstu, kanēli, maltu ingveru u.c. garšvielām. pēdējā laikā esmu arī iecienījusi smūtijus brokastīs un vakariņās, jo tas nu reiz ir veids, kā sev iemānīt veseli kaudzi ar veselīgām lietām (piem., spinātus, dīgstus, brokoļus zaļajiem smūtijiem, saldētās ogas saldajiem smūtijiem). forši ir izcept veselīgos mafinus (no pilngraudiem un dārzeņiem) brokastīm vairākām dienām. ar ķirbju ražu šogad gan ir bēdīgi, bet parasti man patīk arī vienkārši cepeškrāsnī izcept muskatķirbja šķēles ar garšvielām (papriku, kajēnas pipariem, kaltētiem ķiplokiem), gurmānīgs paēdiens, kuru ir ekstremāli viegli pagatavot. kaut kā tā.