23. Novembris 2017

Cepti turku zirņi ar ķiplokiem, spinātiem un parmezānu - īpaši bieži, jo mājās izejvielas ir vienmēr, ātri gatavs un veselīgs
Visādi kariji, veģetāri vai ar zivi/garnelēm (pēdējā laikā puķkāpostu un brokoļu trakums uznācis)
Dārzeņu sautējumi (piem., tomāti+paprika+cukini+baklažāns+kaudze ar sīpoliem, ķiplokiem un zaļumiem) + brūnie rīsi
Lēcu salāti ar rudens saknēm un kazas sieru
Krāsnī cepta vista ar citronu dibinā un visādām saknēm apakšā
Cepts lasis + salāti + piedevas, kādas nu kārojas
Pasta visādās variācijās, pašlaik visbiežāk putanesca ar anšoviem un olīvām
Dārzeņu biezzupas visādās versijās
Salāti + cepta vai poučēta ola pa virsu



No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: