23. Novembris 2017
Cepti turku zirņi ar ķiplokiem, spinātiem un parmezānu - īpaši bieži, jo mājās izejvielas ir vienmēr, ātri gatavs un veselīgs
Visādi kariji, veģetāri vai ar zivi/garnelēm (pēdējā laikā puķkāpostu un brokoļu trakums uznācis)
Dārzeņu sautējumi (piem., tomāti+paprika+cukini+baklažāns+kaudze ar sīpoliem, ķiplokiem un zaļumiem) + brūnie rīsi
Lēcu salāti ar rudens saknēm un kazas sieru
Krāsnī cepta vista ar citronu dibinā un visādām saknēm apakšā
Cepts lasis + salāti + piedevas, kādas nu kārojas
Pasta visādās variācijās, pašlaik visbiežāk putanesca ar anšoviem un olīvām
Dārzeņu biezzupas visādās versijās
Salāti + cepta vai poučēta ola pa virsu