7. Marts 2017

nē, tad izaug supergurķis - raža daudz lielāka, garšas u.tml. īpašības nemainoties, tur joks tāds, ka ķirbim sakne daudz lielāka, var labāk pabarot to auga augšējo daļu. bet svarīgi lai viss notiek ārā, to dara ārā izaugušiem stādiņiem, stiebra resnumam jābūt apmēram vienādam, ķirbi starp divām dīgļlapām ieplēš un pa vidu ieliek gurķi (ko nogriež). bet abām lektorēm bija nespoži sanācis, katrai no 10 izdevās vienam stādam, citi aizgāja postā. un vajagot daudz gurķu stādu no kuriem izvēlēties tā lai tie resnumi sakrīt. šogad viena mēģinās uz ķirbja uzpotēt meloni un arbūzus, nākošgad pastāstīšot kā sanācis

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: