17. Jūlijs 2016

60g mīksta sviesta, 150g Selgas cepumu (var šokolādes vai jaukt), 250g ogu, 300g ogu jogurta, 200g krēmsiera, 100g cukura, 200ml saldā krējuma, 50ml piena, 2 ēd.k. želantīna

Visiem produktiem, izņemot saldo krējumu, jābūt istabas temperatūrā.

Kūkas formā ieklāj cepampapīru. Cepumus sasmalcināt, sajaukt ar sviestu un kārtīgi iespiest formā.

Karstā pienā izkausēt želantīnu un atdzesēt.

Ar mikseri sajaukt jogurtu, krēmsieru un cukuru, līdz cukurs izkūst. Maisot,pakāpeniski ielej želantīnu un ielikt ledusskapī uz 30min.

Saputo saldo krējumu. No ledusskapja izņem želeju, samaisa un tai pakāpeniski pievieno putukrējumu. Uz cepumiem liek ogas, pālej ar gatavo jogurta maisījumu.

Gatavo kūku liek ledusskapī uz nakti, lai želeja sabiezē.

Kūku var dekorēt ar ogām, pārliet ar kausētu želejmarmelādi vai ko līdzīgu, pārbērt ar šokolādes skaidiņām.

Mēs izmantojām zemenes un zemeņu jogurtu, bet es domāju, ka var droši eksperimentēt ar citām garšām.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: