1. Jūnijs 2015

Ē, nu, "blind baking" ir visu pildīto pīrāgu cepšanas pamatu pamats :) Pamatni vajag durstīt ar dakšiņu pēc tam, kad noņemts slogs; ja arī uzceļas, tad uzlejot pildījumu tāpāt saplok. Te ir pamācība soli pa solim http://www.joepastry.com/category/techniques/pre-baking-a-crust/
Es parasti izmantoju pupiņas; ja liek nevis cepamo papīru bet foliju, tad jāskatās, lai folija ir izturīga - plānā var saplīst, ņemot nost ar visu smagumu.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: