26. Maijs 2015

mana ģ.ā. teica, ka Briāna ielā vislabākais (Ādas un STS slimību centrā). es biju pirms gada caur cibu pareklamētā ādas pētījumā, bet tur tā daktere Ģīļa privātklīnikā, kas ir nuuuu dārga, ja :D.
pie dermatologa, kas pieņem tikai skaistumkopšanas salonā neietu, jo viņi parasti piedāvā noslīpēšanu, balināšanu u.tml., kas novērš kosmētisko efektu, bet nav vēlamas, jo nekaitīgas dzimumzīmes labāk neaiztikt un no lieka nekairināt, tādēļ arī tām, kas uz sejas un no kurām aug ārā melni, briesmīgi mati, neiesaka raut, bet nogriezt.

dermatoskopija, īpaši digitālā nesāp, tur ar tādu verķīti gandrīz kā lupu paskatās tuvinājumā. Digitālā ir kruta, jo datorā saglabā aizdomīgo veid. bildes un tad dinamikā var apskatīt nākamajā vizītē, līdz ar to domāju, ka tas nav kaitīgi. ja es būtu grūtniece un mani tas uztrauktu, es ietu. jo man lielāku stresu sagādātu iespēja 'Ja Nu' nekā pati pārbaude, kas ir nesāpīga un neinvazīva. iespējams, ka daļa ārstu ar grūtnieci negribēs ņemties, jo ja nu tomēr kaut kas, bet mums mediķi vispār šajā ziņā ir ļoti konservatīvi, aizspriedumaini un negrib uzņemties tādu atbildību (zini kā, kādai no tūkstošiem, kas hipotētiski aizietu kaut ko darīt izskaldās kāda nejauša nelāga gēnu kombinācija un viņa izlemj, ka ārsts vainīgs un davai! uz tiesu).

ar nost ņemšanu ir tā, ka es ņemtu tikai tādas, kas bijušas jau iepriekš - lielas, uz āru, vietā, kur ļoti traucē un vēlams ar lāzerprocedūru (mazāka rēta, nebūs asiņošanas, esmu lāzerskalpeli rokās turējusi un man ļoti patika :D) bet ja iespējams, tad ne grūtniecības un laktācijas laikā (jo ja nu sāpīgi un pēc tam ir kāds diskomforts, tomēr lieka slodze organismam, grūsnība jau tā ik pa laikam sagādāja diskomfortu.lol) domāju, ka atsāpinātu ar to pašu, ar ko zobārsti, kad vajag. bet vispār iesaku neiespringt, jo pigmentācijas izmaiņas gr. ir normālas, ja tu vēl gaišais vasarraibumainais tips, tad vispār un ja dakteris saka neaiztikt, tad mierīgi dzīvot tālāk cepuri kuldamai

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: