10. Maijs 2015

oi, necepies, lūdzu, es nekādā ziņā negribēju norādīt kam un kā būtu šeit jādzīvo. mani interesē ar ko šis senākais karš ir atšķirīgs no citiem mazāk seniem, kuros varbūt lielāka daļa svinētāju piedalījušies, man vnk nav skaidrs kas tie par svētkiem un ko svin tie, kas nesvin uzvaru (kā bija norādīts divās ziņās manā taimlainā)

es negribēju aizsākt vēsturisku diskusiju, bet laikam arī jāpaskaidro mans viedoklis. par deportācijām - deportēja visus. latviešus, ebrejus, krievus, baltvāciešus, inteliģenci, turīgos, turklāt ne tikai LV teritorijā u.t.t. kādēļ deportēja? lielu daļu - kaimiņu mantkārības dēļ. noskauda lopi un saimniecība un ziņoja, ka budži. tā, ja pareizi atceros, bija normāla sistēmas prakse. skaldi un valdi.
es nedomāju, ka zem Hitlera mums būtu labāk. nebūt nē. es domāju, ka šis ir pārāk sāpīgs un pārāk jūtīgs jautājums lai par to runātu vienu reizi gadā un gan naciķi gan sociķi (ja tā var pretnostatīt) sev vāktu punktus. ka mums vajadzētu vairāk diskusiju par to, kas kāpēc un kā notika. un ka šo un daudzus citus jautājumus var risināt tā paaudze, kas tagad ir skolās vai bērnudārzos. kopā. latvieši ar cittautiešiem. un melnādainajiem un čirkainmatainajiem latviešu un citvalodīgo bēriņiem, kas izaugot šo valsti un sabiedrību beidzot varētu darīt liberālāku, atvērtāku un vienkāršāku, ja tā var teikt. jo sāk šķist, ka mūsu paaudzei tas nav izdevies

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: