10. Maijs 2015

džīzas, nesvin jau okupāciju. Protams, ka tā bija kļūda taisīt savienību un neaiziet prom no šejienes. Protams, ka tā ir kļūda, ka es un vsp mana ģimene eksistē. Svin uzvaru pār nacismu (kgan pat mans nekad nesastaptais vectētiņš savās bērnības atmiņās vnk minēja, ka Deutsche Soldaten bija daudz laipnāki, kad taisīja štābu viņa mājā nekā krievi). Not the point, the point is, ka vēl it LV cilveki, kas dzīvoja kara laikā un ieaudzināja saviem mazbērniem kkādu faking cieņu pret to, ka cilvēki karoja un aizstāvēja savu tēvzemi. Un ne tikai krievi.. bet visu tautību cilvēki un es gribētu zināt, kā jūtas tie latviešu tautības veterāni un viņu bērni, kas vēl atcerās šo dienu 1945. gadā, un kuru mezbērni nenovērtē viņu paveikto.

Jā, Staļinam vajadzēja aiziet no šejienes un deportācijas bija briesīgas, bet nu ne tikai nabaga latviešus izsūtīja. džīzas. un domā zem Hitlera jums būtu labāk? LV būtu attīstītāka valsts un nevienu nekur neizsūtītu? Vai domā Hitlers iekarotu LV un tad dotu tai neatkarību no viņa Trešā Reiha? Vai arī mēs lepotos, ka esam tik stipras valsts sastāvā? Un par Salaspili mēs vnk nerunātu, tāpat, kā mēs runājam par Cukuru kā par varoni, taisam par viņu muzikālo dramu.. Varbūt latvija lepojas ar to, ka paši latvieši likvidēja 30 000. Protams, ta darīja visi.. Tikai neesmu redzējusi, ka francūži reklamētu savu Vel' d'Hiv Roundup. Varbūt ebreji tiešām nebija tik forši, kā paši stāsta. Varbūt arī jāievieš visu nepilsoņu, kā piemēram, manas mātes, kā piedāvā Kaspars Mežavilks, "preventīvo izvietošanu atsevišķās LR IeM un drošības iestāžu uzraudzības teritorijās."

Kas zina, varbūt zem nacistiem būtu labāk. Es nezinu, es te nebūtu :D

Un, protams, mani izbrīna cilvēki, kas brauc ar Krievijas karogiem uz mašīnām, vai vēl trakāk uzmontē virsū Padomju tanku. Un mani biedē krievi, kas staigā pa ielām ar tekstiem: "Это наша страна. Это наш язык!" Un mani biedē krievi, kas neredz, ka krievu skolu likvidācija un jauniešu sajaukšana jau no pirmās klases - pēc 20 gadiem padarīs šo valsti par normālu dzīvošanai arī viņiem.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: