26. Marts 2015

Nu tur vēl nodokļi nost, un slimības lapas un atvaļinājumi uz sevis (lai gan ir dzirdēts par auklēm, kam atvaļinājumu arī apmaksā, bet nu tās nav tikai bērna pieskatītājas). Samaksa atkarīga no tā, par ko vienojas, tur ne tikai bērnu skaita aspekts, arī darba laika elastīgums, vai izglīto arī, vai tikai pieskata, vai gatavo, vai tikai uzsilda, ir, kas arī māju pievāc, ir, kas ir pret to (ehm, kas tikmēr bērnu pieskata, kamēr māju pievāc?), ir,,kas vecākajam ar mājasdarbiem palīdz, uz pulciņiem vadā. Visādi varianti. Bet nu tā izklausījās pc tādas vidējās summas šobrīd.

Praksē žurnālisti secināja, ka noformē uz pilnu slodzi arī uz pilnu slodzi patiesībā neesot, tāpat sāk runāt, ka mb nevajag to finansējumu vairs, tas Vienmē no gada uz gadu tik. Pēc likuma jā, līdzfinansējums tikai, ja 40h nedēļā pieskata. Finansējums no laika, kad dārziņš pienākas - 18 mēneši, bet bērnam ir jābūt rindā.

Sertifikātu dabūt nav īpaši ilgi un grūti un nekāds kvalitātes garants tas nav. Nezinu, vai uz izķeršanu ir tieši sertificētās:) bet labas aukles ar rekomendācijām noteikti.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: