1. Februāris 2015 (22:30)
šo es kādreiz izdarīšu (cerams šogad):
http://www.tvnet.lv/sievietem/recep
un vispār, ņemot vērā kulināro čelindžu, mēs te visi būsim resni un ļumīgi, ja es kaut pusi no apņemšanās novedīšu līdz pilnībai
šo es kādreiz izdarīšu (cerams šogad):
http://www.tvnet.lv/sievietem/recep
un vispār, ņemot vērā kulināro čelindžu, mēs te visi būsim resni un ļumīgi, ja es kaut pusi no apņemšanās novedīšu līdz pilnībai
Posted by: Strēlniece (str)
Posted at: 1. Februāris 2015, 22:40
|
tas ir vieglāk kā aprakstīts
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 2. Februāris 2015, 09:08
|
esmu dzirdējusi trīs dažādus bēdu stāstus par cepšanu (kad viss izdarīts pareizi) un mani tie Biedē :D
Posted by: Strēlniece (str)
Posted at: 2. Februāris 2015, 12:24
|
manuprāt- ir vērts provēt.bet labāk - vienkārši savās brīvdienās, nevis - kādam īpašam gadījumam par godu:)
tad mazāk iespringuma
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 2. Februāris 2015, 12:39
|
jā, jā, bet ja man nesanāks, es tāpat apvainošos :D
been there, done that
tas izklausās sarežģītāk kā aprakstīts
:)