25. Septembris 2014

es vairāk domāju par visu to čakaru kas vajadzīgs lai uztaisītu, piemēram, radziņmakaronus. vai spirālītes. vai gliemežvākus

lazanjas plāksnītes un lenteņiem līdzīgie vienkāršāk - sagriež un ir. bet tālāk jau sākas māksla

gan jau govi sāka slaukt, jo redzēja, kā teliņš sūc pupu, varbūt paši arī sūca. dažām govīm kamēr slauc vienu ceturksni, no citiem tek piens tāpat
a biezpiens no saskābuša piena ļoti karstā laikā var pats rasties, ja pārvadā krietni kratot. tāds kā svaigais siers. un no lauku krējuma dažreiz vnk rodas sviests. es nezinu, kā, tam noteikti ir kaut kāds pamatojums, bet mums ir gadījies tā, ka sākumā burciņā krējums, pēc dienas tai pašā burciņā - sviests.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: