26. Aprīlis 2014

Pavisam vienkārša lieta, protams, ir eļļā cepti kartupeļi. Tā ir primitīvā resnēšana. ļoti labi der arī pelmeņi ar sviestiņu. Vai krējumiņu. Vai sviestiņu UN krējumiņu.

Izsmalcināti resnēt var ar treknajiem sieriem un riekstiem. Var sagatavot arī lieliskus salātus ar lapu salātiem, lasi, avokado un valriekstiem, to visu aplaistot ar olīveļļas un citronu sulas maisījumu, kurā eļļas tā pavairāk.

No neveselīgā gala vienkāršas un efektīvas ir mājās ceptas picas un karstmaizes. Karstmaižu gadījumā noteikti jāizmanto gan sviests, gan siers, gan salami desa. Garšīgi, kraukšķīgi un neatgriezeniski nosēžas uz vidukļa.

Desertam nav izdomājams nekas labāks kā augļi ar maskarponi.Triljons kaloriju, bet apēst var daudz - vairāk nekā putukrējumu vai saldējumu, jo nav pārāk salds, sāta sajūta iestājas vēlāk.

Lūdzu, jautājiet vēl, esmu resnēšanas eksperte.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: