26. Aprīlis 2014

Ak, var taču taisīt ļoti garšīgas un pat visādām labām minerālvielām bagātas biezzupas un krēmzupas no hipsterīgiem dārzenīšiem - brokoļiem, cukīni, ķirbjiem, burkāniem utt.
Tikai - TADAMMM! - neaizmirsti dārzeņus pirms tam mazliet apcepināt sviestā un blenderējot piegāzt klāt saldo krējumu. Daudz saldā krējuma, tas dod ļoti patīkamu, maigu garšu. Lai būtu pavisam ekstrēmi, pēc tam var pa virsu uzrīvēt kādu treknu cieto sieru. Vai sviestā apcepinātus baltmaizes grauzdiņus.
Efekts pārbaudīts.:)

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: