26. Aprīlis 2014
sacepts speķis/cauraudzis, nu tas kraukšķīgais staffs, pildītas olas, vafeles, kafija ar daudz saldo krējumu, sviestā/taukos cepts VISS (tb visu, kas cepams, cept sviestā/taukos, piemēram, pankūkas, dārzeņus, gaļu etc), visādas treknas mērces (supervienkāršs variants ir tas pats sviests, izkausēts, pāri visam - treknumu uzšaus debesīs + garšīgi un iet klāt gandrīz visam)
no saldajiem visādi cepumi ar labi daudz sviesta un cukura, īpaši iesaku šo kūku, kuru visi, kuri ēduši, ir atzinuši par labu esam, un es tā minu, ka nav nekāda liesā - http://thestonesoup.com/blog/2012/0
drīz sāksies ogu laiks, un ogas ar putukrējumu/krējuma saldējumu ir match made in heaven
no ikdienas ēdieniem ienāca prātā vēl makaroni - novāri, nokās, klāt smalki sagrieztus tomātus, krējumu tā kārtīgi (skābo, var arī uz pusēm ar saldo), un labi daudz siera, to visu maisi un karsē, līdz siers izkusis
visām zupām klāt ēd baltmaizi, kura cepeškrāsnī ar sviestu un ķiplokiem apgrauzdēta