26. Februāris 2014

Kūkas bez rafinētā cukura

Nu pavisam vienkārši! Jāblenderē rozīnes ar banāniem un (mērcētiem) indijas riekstiem kā saldo masu. Pēc tam var vai nu
1. taisīt svaigo kūku
vai
2. iecept šo banānu-rozīņu krēmu miltu-kokospiena-rauga-cepampūlver mīklā.

violā!!!!!

(piebilde - vajag blenderi).
http://vegan.lv/receptes/svaigedaju-kremkuka/

vēl ir tāds variants kā "arbūza kūka", kas būtībā ir smuki pasniegts augļu tornis:
http://www.youtube.com/watch?v=eq3BKltvxGo
http://www.youtube.com/watch?v=efDnM0t1nTg


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: