6. Janvāris 2014 (20:04)
vecamammai šomēnes laikam paliek astoņdesmit. plānojam konspirāciju kā sarīkot pusdienas ar šiku un radiem, tikai negribīgais jubilārs jāpierunā
varēšu cept un šmorēt uz nebēdu. uh!
vecamammai šomēnes laikam paliek astoņdesmit. plānojam konspirāciju kā sarīkot pusdienas ar šiku un radiem, tikai negribīgais jubilārs jāpierunā
varēšu cept un šmorēt uz nebēdu. uh!
Posted by: ziema (ziema)
Posted at: 6. Janvāris 2014, 22:15
|
Ojohaidī, 2 cm! Man trakākais ir bijis puscentimetru, un tad es to katlu mērcēju dienas trīs. Bet man jau nav pacietības mērcēt, man vajag izmazgāt tūliņ un uz vietas :)
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 6. Janvāris 2014, 22:20
|
tad jāberž :D
dažas receptes mājāzībā:
izmērcēt sodas ūdenī (kādu diennakti, tad berzt. ja grūši, vēl pavārīt)
vajš etiķūdens (ja ar to nemaitā traukus) arōi izmērcējot
vislabākais - tiešos saules staros uz pāris dienām, tad ar parastu lupatiņu un ūdeni nāk nost, ka prieks. tikai dabū to sauli ziemas vidū :D
pēdējā recepte ideāla arī piedegušiem ievārījuma katliem. ja vēl materiāls atļauj paberzt ar smiltīm.. mēs šitā dzīvajā atgriezām katlu ar 2cm piedegumu (ouč!)