porcelāna lellīte [userpic]

14. Novembris 2013 (17:11)

ko nu par priecīgo. labāk pastāstīšu jums par kolosālu atklājumu - Iecavnieks ražo tādu rapšu eļļu ar koriandra un citrona aromātu. salātos ļoti garšīgi. un man eļļa salātos negaršo. bet man vispār salāti garšo tikai ar citronu vai (treknu) krējumu

Comments

Posted by: Spītniece ([info]ocher)
Posted at: 14. Novembris 2013, 17:54
miiiiiljuminjsh

:D par krējumu - pareizi, pareizi! :)

reiz Zancis šausminājās, cik treknu krējumu lieku pie gurķu-tomātu salātiem, uz ko atraucu, ka nekādi maztauku sūdi manis gatavotu ēdienu nebojās!

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 14. Novembris 2013, 17:58

godīgi sakot man vislabāk garšo treknais no pulvera gatavotais, nevis lauku krējums

Posted by: Spītniece ([info]ocher)
Posted at: 14. Novembris 2013, 18:00

:D es par to pašu - lauku piena produktus nevaru dabūt iekšā principā - tik treknu mans kuņģīc nepārstrādā un uzkarās. :(

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 14. Novembris 2013, 19:42

12% izstrādājums un viss!

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 14. Novembris 2013, 21:38

kaut kā treknāku neesmu manījusi, ka ārā spļautu un makten brāķētu :)

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 15. Novembris 2013, 00:28

izstrādājumi tad tā, bet nu tie īstie šmeko lauku krējumi ir fubļa. tad jau speķi ar var tīrajā uzēst, ne.

6 Lasīt komentārus piebilst