Otrdiena, 28. Mar 2006, 12:38

man pietruukst filosofeeshanas. palasiiju nejaushi uzieta cibinja komentaaros divu cilveeku diskusiju un palika skumji. sen nav bijis taa, ka caur taadiem praatuljojumiem "atklaaju divriteni", "izgudroju elektriibu" un galu galaa - pavadu lielisku laiku cauraam naktiim filosofeejot, runaajot par lietaam, kuras nespeejam pieraadiit, veidojot hipoteezes un juutoties shausmiigi gudri.
un veel man pietruukst aso diskusiju ar draudzeneem. taadu iisti debashveidiigu striidu. aizvakar vinjas bija ciemos un atgaadinaaja man, cik jauki ir dazhreiz nonaakt pie kopsauceeja, kad katrai ir savs viedoklis, domu gaajiens un uzskati. un patiesiibaa...nav jau man laikam neviena cita, ar ko es vareetu debateet. aa, nee, veel ir koleegji...bet mums jau parasti domas sakriit :)

REZUMEE - man pietruukst sarunu ar liidzveertiigu sarunbiedru. paaraak ilgu laiku esmu pavadiijusi tikai ar savaam domaam. gribu veseliigu diskusiju. debati. kaads piesakaas? :)


P.S. Laukaa beidzot SMAR-ZHO. Paa-vaa-saa-riss!

Otrdiena, 28. Mar 2006, 13:00
[info]beta

piesakos:))) vien aiz doma, ka mums ar viedokli vareetu buut stipri liidziigi :))) bet pafilosofeet vareetu!

Otrdiena, 28. Mar 2006, 13:04
[info]nenormaaliigaa

nuja - tur jau taa lieta - diez vai mees jaunu Ameriku atklaasim. bet nekas - kad buusi Riigaa, varbuut dod zinju, ja sanaak laika. Kauch kafiju(lasiit - zaalju teeju) kopaa iedzersim. arii daliishanaas pieredzee vairo pieredzi.

P.S. uzprasiiju vinjam pasham - vinjsh ir uudensviirs. bahh..tas nu buutu bijis mans peedeejais mineejums :D. bet vinjsh jau teica - ascendantaa ir dviinji, kas arii ir tas, ko publika parasti redz.

Otrdiena, 28. Mar 2006, 13:07
[info]beta

man likaas, ka buuvnieciiba - tas vareetu buut Zemes ziime... domaaju Mezhaazis... bet Uudensviirs... nuuuuuuu-jaaaaaaa...

Ps man arvien forsha sajuuta, ka - kad es kaut ko "pasuutu" - atbilde biezhi atnaak caur taviem ierakstiem:))

Otrdiena, 28. Mar 2006, 13:14
[info]nenormaaliigaa

es vispaar peec vinja iztureeshanaas un pljaapaashanas daudzuma pat Streelnieku pieshkjiiru vinjam. veel mineejumos ietilpa skorpions un jaunava, bet noteikti ne uudensviirs. tiesa, mani mineejumi balstaas tikai uz intuitiivo uztveri un saliidzinaashanu ar man zinaamajiem sho ziimju paarstaavjiem. in fact - nepaziistu nevienu viirieti uudensviiru. (kas, droshi vien, arii nav paarsteigums) :)

par PS - izlasi par MIHAILS. mees droshi vien gluzhi vienkaarshi esam viena Augstaakaa Dveesele, taadeelj viss kaa pa kjeediiti arii tiek nodots starp mums. lai vai kaa - ljoti priecaajos, ka speeju Tevi iepriecinaat.

Otrdiena, 28. Mar 2006, 13:53
[info]beta

PALDIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Otrdiena, 28. Mar 2006, 13:53
[info]beta

PALDIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Otrdiena, 28. Mar 2006, 19:29
[info]macabre

Tev līdzvērtīgu pietrūkst... a man ko darīt?!?!?!?! :P

Otrdiena, 28. Mar 2006, 20:31
[info]nenormaaliigaa

kaarties :P

vai arii nolaisties no saviem augstumiem.