Trešdiena, 19. Okt 2005, 00:59

"...tu jau nu neesi taa, kas neprot lasiit cilveekus..."

es neesmu atminjas par mani,es vairs neprotu. esmu (biju?) iegrimusi trulumaa liidzaas tiem, kam pashpietiekamiiba ir galvenaa ieziime. lidojums ir beidzies nesasniedzies pietiekamus augstumus...uz taa zemes celja arii kaut kas ir, liekas, vajadzeetu atkal pacelties, tachu man bail,ka es vairs nespeeju lidot...

vaarbuut pierakstiit kaadu A4 lapu zemapzinjai par godu? atceries? nez tik vai liidzees - diez vai tur kas jauns prieksh manis paraadiisies,galu galaa - esmu domaajusi arii par to,ka varbuut vajadzeetu nedomaat.

Tu (nee,ne tu..bet varbuut juus abi...varbuut juus visi...),savukaart, teiksi,ka taada ir dziive, bet man taa nepatiik. kaut kas vienkaarshi shkjiet nepareizi. viss ir bezmaz ideaali - truukst viena vieniiga siika, bet ljoti noziimiiga puzles detalja. Es redzu tikai vienu celju, kas ljautu man veel lidot...tik vienu. Esmu gatava pacelties, tachu truukst shiis vienas detaljas. Es neredzu, kur taa ir, kaa to dabuut...man vajag.vajag kaadu,kas redz. es taadu nepaziistu...gan jau- sheit ir mans izsiikushais optimisms - vajadziigie cilveeki tomeer uzrodas iistajaa laikaa un vietaa.

gan jau...DZIIVE IR SKAISTA! Esmu laimiiga,ka dziivoju! Paldies, Tev, Dievs!

Love,
me

Trešdiena, 19. Okt 2005, 12:01
[info]tarish

Man tas ir paarmijus... es brizham pateicos par dziivi, brizham es nosodu, ka tada radiiba, ka es ir tapusi (domajosha, domajosha par savu dziivi, par tas jeegu (kuras naf, ja skatas talu talu saknes)) tiks sapuudeeta. Vienu dienu buus black out, viss skaistais ko dzive esi uzkrajis un darijis vienu dienu sapuus bedree. Pietam man neintresee vai es ieshu vesturee, vai radishu pecnacejus, jo manas beigas ir VISA beigas! Par to kas dzivee truxt, hmm, vienmer trux kads puzles gabalinsh, kad tu ieliksi pedejo, kada mala izkritiis cits. Viss vienmer apnik! Tu kko gribi, tev ir merkjis, tu to dabuu un tad tev tas apnik, un tad tev akal liekas ka kkas truuxt, tas ir tikai laika jautaajums!! Runajot par DIEVU - ir tik daudz pretrunu un nelogjismu - ka var taa vienk. noticeet? Tas ir tik nestabili :( !!!

Trešdiena, 19. Okt 2005, 13:55
[info]nenormaaliigaa

Tarish, nenosodi, ka esi radiits - nekas nenotiek bez iemesla, un ikviens no mums pilda savu misiju. Bet par vienu gan nepiekriitu - nekas nekur nesapuus,iznjemot Tavu kjermeni. Viss, ko esi dariijis, buus Tavs sogjis peec "naaves". Un tas, kursh ieiet veesturee nav vairaak veerts par to, kursh tajaa netiek pierakstiits. Mees sheit dziivojam katrs Savu dziivi un personiski atbildeesim par VISU, ko buusim pastraadaajushi. Priecaajies, ka pats esi attiistiijies, nevis ka esi iekljuvis zhurnaala lappusees.
par puzles truukshanu - jaa, Tev taisniiba, bet parasti man ir skaidrs, kaadeelj truukst kaads gabalinjsh - tas ir normaali. Shoreiz vnk nesaprotu.
Dievs nav mums izprotams - dazhiem shkjiet Vinjsh pat nelogjisks, pretruniigs un pat atriebiigs. TUr jau tas suns aprakts - Dievu NEVAR pieraadiit - Tev IR jaatic - savaadaak Tu pie vinja nenokljuusi, citaadaak Tev vinja nav, Tu dziivo kaa daudzi - bez jeegas, ar pashizdomaatu jeegu, shaubaas un neizpratnee. Tas ir taa - apskatot to no ticiigo viedoklja. Neticiigajam buus 100 pretargumentu. Un kas teica, ka nevar dziivot arii taa? Neviens jau nav teicis, ka TUR vispaar kaut kas ir :)

P.S. Varu pachuksteet,ka es neesmu 100% uzticiiga Dievam - laikam taadeelj man nav pavisam viegli...laikam taadeelj kljuva pavisam gruuti.

Trešdiena, 19. Okt 2005, 14:34
[info]tarish

Tava pirma rindkopa par Sogji un Katra misiju - tu skaties, ka no kristiiga cilveka vieoklja, so tas mani nenomierina, jo es taac neesu, laikam nee!!! mazliet!!! Es nevaru radiit sev dievu galvaa, taa vienkarshi, sevi apmaniit, lai bezruupiigi dziivotu ar to nodomu, ka beigas viss buss bumbas!!! Jabut citam atrisinajumam..

Trešdiena, 19. Okt 2005, 15:28
[info]nenormaaliigaa

NU..tas nav tikai kristiesha viedoklis - tas ir daudzu religjiju, daudzu neticiigiem neizskaidrojamu faktu deelj radies viedoklis. Nav jau taa, ka par dziivi peec naaves raksta tikai Biibelee.
man ir kaads draugs, kas arii neticeeja. Tagad vinjsh ZINA,ka Dievs IR. u know - shit happens :D

Ceturtdiena, 20. Okt 2005, 10:31
[info]nenormaaliigaa

aaam..man te vakar piedirsa, ka es atkal neprotot izteikties. tad nu taa - negribu izklausiities taa, it kaa savu paarlieciibu veerteetu kaa labaaku. TB katrs jau savu veertee labaaku prieksh sevis - savaadaak vinjsh nedziivotu taa, kaa dziivo, bet nu...tas, ka kaads netic Dievam, manaas aciis nepadara vinju zemaaku. Es pienjemu, ka ikvienam ir savs viedoklis, es vnk izklaastiiju saveejo ar pilnu paarlieciibu,ka tas ir pareizs, jo..nu.. tas der man :) zec it :)