Svētdiena, 18. Okt 2009, 22:16

Mēs viņu atlaidām,bet viņa neiet prom. Viņa ir te ieaugusi. Kā pienene ar visdziļāko sakni iesakņojusies, kā tītenis ievijusies katrā šķirbā, kā dadzis aizsargā savas pozīcijas, saslējusi adatas kaujas pozīcijā. Viņai esot tiesības domāt 48h, viņai esot tiesības nostrādāt vēl vienu mēnesi. Kā gan viņa domā to izdarīt, ja neviens nevēlas viņu šeit vairs redzēt? Kā viņa iedomājas strādāt vietā, kur viņai ik dienas nocirtīs kārtējo zaru?

Pirmdiena, 19. Okt 2009, 18:12
[info]doomed

cilvēks aizstāv savas tiesības. es arī tā darītu, ja kāds sāktu pret mani spēlēt no spēka pozīcijas. un, jā Kā viņa iedomājas strādāt vietā, kur viņai ik dienas nocirtīs kārtējo zaru? IR spēka pozīcija.

Pirmdiena, 19. Okt 2009, 18:13
[info]doomed

starp jā un , kommats.

Otrdiena, 20. Okt 2009, 01:16
[info]nenormaaliigaa

Tā ir spēka pozīcija, jo Tu to tā izlasi, jo tas var izklausīties pēc tādas. Šajā gadījumā - pamēģini izlasīt to bez emocijām, pamēģini iedomāties, ka tā ir nevis situācija, kurā kāds, kam ir vara, to izmanto pret vājākiem, bet gan situācija ir tāda, ka, balonam izplešoties, ik mirkli uz tā uzlīmētam plāksterim kļūst arvien grūtāk pie tā turēties. Balons nav vainīgs - tam jāizplešas un jālido. Plākserim jānokrīt.

P.S. Nokrita. Viss atrisinājies.