Ceturtdiena, 8. Okt 2009, 23:00

Pssst, btw, manā gultā guļ maza ķīniešu meitenīte! Es viņu atvedu sev līdzi no Ventspils. Pēc tam, kad biju baigā gudriniece, kas bez kartes meklē 4.vidusskolu nezināmā pilsētā, mēģina atrast draudzenes dzīvesvietu un pēc laba ieteikuma atrod mežu, kurā veselu stundu vienatnē vandās.
Brīnišķīga diena!
Bieži negadās darbadienas vidū staigāt pa mežu un pēc darba barot ķīniešus. :)

Piektdiena, 9. Okt 2009, 09:13
[info]kruzulis

Ventspils 4.vidusskola atrodas absolūti neatrodamā vietā. :) Es tikai domāju, kur tur tuvumā ir mežs. Tuvākais šķiet ir kapi, vai piejūras kempings. :)

Piektdiena, 9. Okt 2009, 11:02
[info]nenormaaliigaa

Nē, mežā es atgadījos mazliet vēlāk. Mežā aiz Popes pamatskolas. :)

Piektdiena, 9. Okt 2009, 11:08
[info]kruzulis

Izcili. To sauc par Muižas parku. Tas tikai izskatās pēc meža. :)
Mežs/purvs sākas aiz "mazbānīša sliedēm".

Piektdiena, 9. Okt 2009, 11:12
[info]nenormaaliigaa

nē, es laikam aizblandījos tālāk. Nezinu, kur tur ir sliedes, bet es gar pamatskolas dīķi, aiz skolas gāju lejā pa kalnu, tad cauri kokiem un tad tur tāds mazs celiņš - pa to celiņu 15 min ar kājām un tad pa labi mežā iekšā brikšņos. :D

Piektdiena, 9. Okt 2009, 11:20
[info]kruzulis

Jā, tātad biji otrpus "mazbānīša sliedēm" :). Pašu sliežu jau sen tur vairs nav, tik vien kā nosaukums tiek glabāts no seniem laikiem.

Piektdiena, 9. Okt 2009, 11:22
[info]nenormaaliigaa

naijsss! Nu ta Tu tagad zini, kur es biju :)

Piektdiena, 9. Okt 2009, 17:24
[info]beta

vai Tu atradi to mezhadiikji kalna pakaajee...? es peec Tevis rakstiitaa nesaprotu, kur Tu iisti biji :D

Piektdiena, 9. Okt 2009, 18:42
[info]nenormaaliigaa

Nu es īsti nezinu, kur es biju - nogāju no kalna lejā un gāju pa kreisi pa to vienīgo celiņu, kurā kalna taciņa izbeidzās. kreisā pusē bija visu laiku kaut kāds purvs un labajā - mežs. Ilgi gāju - apmēram 20 minūtes, tad izlēmu, ka tālāk neiešu, jo nekas neizskatījās tāds, kas būtu varējis būt tas, ko Tu gribēji, lai es redzu. Iegāju pa labi mežā, patusēju ar kokiem un gaju atpakaļ. Jauki bez gala, bet man sķiet, ka to, ko Tu man stāstīji, neatradu :)

Piektdiena, 9. Okt 2009, 19:01
[info]beta

Tu nogaaji no kalna un gaaji taisni, vai ne.:) tagad es saprotu, kur Tu gaaji. Tu gaaji tur, kur mees avenes eedaam un kazenes gatavojaam (bet taas nenogatavojaas). man bij doma,ka no kalna lejaa un uzreiz pa kreisi - gar kalna malu.:) tur tas diikjiitis buutu bijis peec 7 min gaajiena! bet Tu biji citur un man prieks, ka TU ATPUUTIES un paelpoji mezhu darba dienas viduu! un - lasot Tavu ierakstu - vareetu domaat, ka Ventspilii ir pat kjiinieshu meiteniites taa... biezhi sastopamas :D

Piektdiena, 9. Okt 2009, 22:27
[info]nenormaaliigaa

hehehehehe, jā :)