Svētdiena, 18. Jan 2009, 02:47

Ziniet, kā man nekad nav bijis? Tādas īstas, fiziski izpaustas vecāku mīlestības. Skaidrs, ka viņi mani mīl, es viņus arī, bet tāda lieta kā apskāvieni manā ģimenē ir retums. Es esmu audzināta stipra un lepna. Par karotāju. Par uzvarētāju. Bez žēlastības, ar teroru. Svarīgs ir bijis rezultāts nevis process. Un jo augstāki rezultāti, jo labāk. Zemāk par labāko nav akceptējami. Zelta būris. Zelta. Bet tomēr - būris.

Man ir veicies - esmu tikus vaļā no rāmjiem. Man ir vēl vairāk veicies - mani vecāki ir bijuši gana spējīgi lauzt daļu savu rāmju, redzot, ka es esmu ārpus viņu kontroles. Tagad pienācis laiks lauzt viņu rāmjus attiecībā uz sevi. Es iemācīšu viņiem mīlēt!

Pirmo reizi mūžā es ielikšu galvu mātei klēpī un ļaušu viņai sevi mīlēt! Viņa jau SEN! ir to pelnījusi! Un tad es ķeršos klāt grūtākajam - savam tēvam, no kura esmu mantojusi visas lauztās īpašības - lepnumu, iedomību, paštaisnumu un vēl šo to. Es ļaušu viņam sākt sevi mīlēt. Sevi un mani. Viņš jau SEN! to ir pelnījis!

Es aizmigšu savu vecāku apskāvienos. Mēs visi to jau SEN! esam pelnījuši!

Svētdiena, 18. Jan 2009, 13:30
[info]nenormaaliigaa

Nu vispār maina, jo ar smiešanos Tu pazemini un aizplīvuro to, ko patiesībā jūti un vēlies. Smiekli ir viena no tipiskajām aizsargreakcijām. Smejoties Tu sevi maldini, ka tas viss ir nieks un Tev neko nenozīmē. (Šeit es runāju par tiem smiekliem, kurus Tu smejies pie šī mana ieraksta nevis par tādiem, kas nāk no prieka un laimes.)

Turpināt Tu vari, bet nu...vai nav labāk padomāt, atmest lepnumu, iedomību un vēlāk smieties no laimes?

Svētdiena, 18. Jan 2009, 13:34
[info]nulle

par šo es riktīgi sasmējos :DDDDDDDDDDDDDDD forši

Svētdiena, 18. Jan 2009, 13:37
[info]nenormaaliigaa

:)
Tas labi. Tad jau nostrādāja tā kā vajag! ;)

Svētdiena, 18. Jan 2009, 13:38
[info]nulle

mhm, jau laime iestājās. Tev ir spējas :)

Svētdiena, 18. Jan 2009, 13:40
[info]nenormaaliigaa

Tagad, savukārt, es riktīgi sasmējos :D

Svētdiena, 18. Jan 2009, 13:44
[info]nulle

hārē, hārē...