Piektdiena, 18. Maijs 2007, 11:57

Atkal kārtējā naudas izspiešana iekš traukiem el vē - tāda sajūta, ka puse manu draugu būtu miruši - visiem svecītes pie bildes un bilde aptumšota. Par ko tad šoreiz ir jātērē nauda? Iemet draugam ar svecīti?

Piektdiena, 18. Maijs 2007, 13:53
[info]blondaa_truba

es nevārstu.
tad nesaki ka izspiež, ja neizspiež.

Piektdiena, 18. Maijs 2007, 13:55
[info]nenormaaliigaa

izspiež morāli. zemteksts vienkāršs (tagad, kad uzzināju, ka tas ir "mirušo piemiņai") - esi taču cilvēcīgs, iededz svecīti, tev nemaz mazu bērnu nav žēl?

es arī atkārtošos - man tava piekasīšanās ir AP-NI-KU-SI. vairumā tas ir bezjēdzīgi un neauglīgi. ja nav nekā jēdzīga, ko pateikt, vienkārši paklusē.

Piektdiena, 18. Maijs 2007, 14:02
[info]blondaa_truba

tu neesi prieciiga.
man ir apnicis vaards "izspiest" - ko nu? :D

pietam, kas tev kaiš, kapēc tev tajā visā ir jāsaskata kaut kas slikts? Neiededz, ja negribi, ja jau tev nav žēl. Nekas nemainās no tā vai tu iededz vai nē. Neviens pat neskatīsies esi tu iedegusi vai nē - who cares?
Es personīgi, cilvēks kas ar televizoru ir uz Jūs un ziņas citur palasa pa retam par šito "runāsim ar bērniem" dienu uzzināju tieši no draugiem. Doma ir laba. Un galu galā, labāk lai ir vismaz kaut kas tāds, nevis nekāds. Tas varbūt tomēr kādam arī ļaus aizdomāties.

Piektdiena, 18. Maijs 2007, 14:21
[info]nenormaaliigaa

Tad kādēļ tu izgāz uz mani savu "apnikumu"par vārdu "izspiest"? Ja tut ņi pri čom, ņemot vērā, ka ikdienā par "izspiešanu" nesūdzos.

man nekas nekaiš. Es tikai PAJAUTĀJU, kas tās nah par svecītēm atkal.
Doma ir bullšits manā skatījumā...nē, ne doma, izpildījums. Aizdomāties par ko? Ka pasaulē ir vardarbība? LABRĪT, KOKI! ne pirmais bērns, kas pazudis.
Rezumē - es neesmu pret draugu akcijām, man ir samērā po, es tikai pajautāju, kas atkal par sviestainu akciju, tomēr es tās neuzskatu par lielu labumu nesošām, drīzāk par feiku izrādīšanos.

Piektdiena, 18. Maijs 2007, 14:28
[info]blondaa_truba

jā bļe, poh, lai zūd, tāpat vardarbība ir, ko ta tur vairs.
nu kas tur - viens sīkais mazāk, viens vairāk - tā viš i.

Tu vispār nepieļauj domu ka kopumā tas viss ir ļoti jauki - varbūt kāds papildus cilvēkbērns par šito aizdomāsies un no viņa neizaugs pedofīls..

Par ko izrādīšanās? Runāšana ar bērniem ir izrādīšanās? Aicināšana to darīt ir izrādīšanās? kas nav izrādīšanās?

Piektdiena, 18. Maijs 2007, 14:37
[info]nenormaaliigaa

LOL
Tu vispār domā tiešām to, ko saki? TEv liekas, ka pedofīliju ietekmē vienreiz bērnībā dzirdēts attāls stāsts, ka noslepkavota meitenīte? PIedod, es uz to skatos savādāk.

Izrādīšanas, savukārt, man liekas tā svecīšu izlikšana. Ikdienā daudzi cilvēki nav gatavi palīdzēt, toties svecīti nolikt, kas neko neprasa, vo - tas ir varoņdarbs. Būut tā svecīte jāaiznes nolikt uz kapiem, ņihuja neviens neietu, jo nevienam nerūp.

Piektdiena, 18. Maijs 2007, 14:49
[info]blondaa_truba

labi, ka tev nerūp. :)
jā, es biš sadramatizēju.. bet par to jau iet runa, tagad tas vairs nav attāls stāsts par noslepkavotu meitenīti - tas ir diezgan tuvs, jo to borē un borē atkal.. Kādam varbūt tas arī paliks atmiņā un varbūt kāds bērniņš tomēr izlasot šo draugos (jo TV ziņas un delfi.lv nav priekš bērniņiem) tomēr neņems no lielā ļaunā onkuļa to konfekti, ko viņš piedāvā. nu bļeģ, par to ir jārunā, tā nevar būt pa daudz, un ja tev ts traucē, vienkārši neej vairs draugos šodien.

Pietam, es tepat cibā jau āris tekstus ka tas tiešām kaut ko dod jau esmu lasījusi (kaut vai tas viens zemāk)

Piektdiena, 18. Maijs 2007, 14:52
[info]nenormaaliigaa

Tam komentam zemāk deva tiešām tas, ka skolā par to runāja. es, protams, nezinu,cik veci bērni te, draugos, kaut ko lasa un piedalās akcijās. jā, mazus bērnus tādas lietas ietekmē, piekrītu, ka to vajag darīt. bet šis veids man neliekas pārāk produktīvs, es jau te vairākkārt izteicos - būtu kaut ko taustāmu organizējuši, ja jau grib kaut ko tiešām labu izdarīt.

Piektdiena, 18. Maijs 2007, 14:56
[info]blondaa_truba

tātad tu neizlasīji? Šodien skolās tieši par to arī runā. 10os bija tas klusuma brīdis un tad runā.
Pietam, ja nebūtu šo svecīšu - tu būtu zinājusi par lietu kā tādu? Nu normāla popularizācija :}

Piektdiena, 18. Maijs 2007, 15:05
[info]nenormaaliigaa

nē, neizlasīju, ka par to runā skolās..ā, nē, es to klusuma brīdi desmitos ieraudzīju, bet, tā kā bija jau pusdivpadsmit, tad neieturēju :D es darbā tāpat sēžu klusumā :D

man šī lieta kā tāda nesatrauc tik ļoti. tas tiešām labāk - lai ietekmē bērnus, tas, ka skolās runā ir ļoti labi.

Piektdiena, 18. Maijs 2007, 15:10
[info]blondaa_truba

labi, tevi nesatrauc, doma bija tāda, ka ja jau tev ieinteresēja WTF tikai dēļ svecītēm, tad kāpēc lai tā nebūtu ar kādu citu? Nu tādu, kuram tas varbūt arī ir svarīgi.

Piektdiena, 18. Maijs 2007, 14:42
[info]chimera

atceros, kad biju sīka, mums vietējā miestā arī bija kkāda pazudusī meitenīte. un mums bija piemiņas brīdis skolā. un pēc tam es par... emhm, drošības noteikumiem domāju vairāk un vazāties vēlu vakaros gribēju mazāk. pieļauju, ka nebiju vienīgā tāda sīce.

vārdu sakot, pilnīgi piekrītu.