nelasilasi

Grāmata

Mar. 20., 2011 | 10:08 pm
No:: nelasilasi

Vilis Lācītis. Stroika ar skatu uz Londonu.

Nu, ko lai saka - malacis tas Vilis Lācītis. Labi izklaidējošs gabals, kas šo to arī pastāsta par latvieša dvēseli vispār. Un ilustrācijas man ļoti patika!

"Dīvainā kārtā manī nebija nekādu emociju, nekādas reakcijas, izņemot domāšanu paralizējošas skumjas. Tās pārņēma mani un teica - ej gulēt, mūjābeli, rīt būs jauna diena ar jauniem sūdiem, tā ka neņem galvā. Atgriezos istabas vidū un atkritu krēslā."
 /V.L./

"Kā visi cilvēki ar padziļinātu interesi par Iron Maiden daiļradi arī es biju lasījis Jāņa atklāsmes grāmatu, taču uztvert to tik burtiski man nekad nebija nācis prātā.
 -Un tad nodzisīs Saule, -viņš izklausījās patiesi aizgrābts, -tā paliks tumša un briesmīga un tuvosies Zemei, jo Dievs vairs to neturēs pa gabalu. Briesmīgs būs šīs grēcīgās pasaules gals!
 Izklausījās štruntīgi."
/V.L./

"Tātad, braucot no darba mājās, mans plāns bija nedarīt neko un ļaut lietām iet savu gaitu. Ja nu vienīgi ietriekt bundžu lētā čurūdens, varbūt Heineken, un paskatīties kādu bojeviku. Taču izrādījās, ka bez mana plāna tādi bija arī dažiem citiem, līdz ar to plāni bija vairāki un tie negodīgā kārtā pārklājās." 
/V.L./
Tags:

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: