Comments
Ēdiens parasti diezgan vidējs, cenas - līdzīgas kā vairākās labās kafejnīcās / semi-restorānos. Dārgi jābūt tāpēc, ka nav kur citur štopēt kartupeļus trijos naktī? Enivei, agrāk tur bija krietni lētāk un foršāk.
(Reply to this) (Thread)
|
Lūk, es arī šito nesaprotu.
Manā gadījumā viss sākās ar gurķi.
Gadiem tur bija marinēti gurķi. Tagad tikai mazsālīti un vakar man vispār iesmērēja sālītu gurķi.
Un viņi ir sākuši spraust vistā ananasus.
Nu par ko man tas?
Un viena porcija gandrīz 10 eiro.
Manā gadījumā viss sākās ar gurķi.
Gadiem tur bija marinēti gurķi. Tagad tikai mazsālīti un vakar man vispār iesmērēja sālītu gurķi.
Un viņi ir sākuši spraust vistā ananasus.
Nu par ko man tas?
Un viena porcija gandrīz 10 eiro.
Es īsti nesaprotu, kas ir šī brīža Lauvas Nama publika. Varbūt vienkārši tie, kas vēl nav iemācījušies tur vairs neiet.
|
Diezgan precīzi.
Un Dailes teātra apmeklētāji.
Un Dailes teātra apmeklētāji.
(Reply to this) (Parent)