nekurlande

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
04:04 pm: "Par dzimstību Pasaules kausa laikā rūpējusies arī kāda Ņižņijnovgorodas aptiekas darbiniece Ludmila, kura ārzemju viesiem esot pārdevusi apzināti bojātus prezervatīvus. To viņa esot darījusi rūpēs par "Krievijas genofondu".
Ludmila pati pēc 1980. gada olimpiskajām spēlēm laidusi pasaulē divus bērnus. Tomēr aptiekas vadība kundzes labos nodomus nav atbalstījusi un viņai esot bijis jāuzraksta iesniegums par aiziešanu no darba "pēc pašas vēlēšanās".


(/"Sport Ekspress"/)



Kaut kur tālā Ņižņijnovgorodā kāds vēl cīnās par savas nācijas nākotni. Paldies, Ludmila!

Comments

[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:July 9th, 2018 - 10:50 pm
(Link)
Labs humors. Tu laikam piemirsi par STS.
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:July 10th, 2018 - 10:11 am
(Link)
Paldies. Bet tā ir reāla intervija.
Kā tu to domā? Gan jau, ka sportistiem ir regulāras veselības pārbaudes un daudz piķa, tā kā nav jābaidās no Krievijas STS.
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:July 10th, 2018 - 12:27 pm
(Link)
Bojāti prezervatīvi ir potenciāla nāve. Jā, viens no iemesliem, kāpēc tos izmanto, ir izvairīšanās no grūtniec. Bet otrs- izvair.no STS. Ar tamlīdz.rīcību varbūt pieaugs grūtniec.skaits, taču, loģiski, tās automātiski tiks kategoriz., kā nevēlamas. Nemaz nerunājot par piesaukto STS.
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:July 10th, 2018 - 01:08 pm
(Link)
Skaidrība. Nu jā, par to Ludmila nebija padomājusi (vai nu tieši bija, jo viņa nīda krievus tajā intervijā, teica, ka visi ir dzērāji un ka viņai kauns no saviem tautiešiem).
Powered by Sviesta Ciba