nekurlande

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:57 am: Lasīju visādas briesmīgi nekvalitatīvas un dumjas vietējās ziņas. Pēdējā ziņa bija par filmas 'Titāniks' pēdējo filmēšanas dienu -

"Kad radošā komanda 1996. gada 9. augustā atzīmējusi pēdējo darba dienu, kāds vakariņu galvenajam ēdienam – omāriem – bija piebēris tā saucamos "eņģeļu putekļus" jeb fenciklidīnu (PCP). Aptuveni 80 cilvēkiem kļuvis slikti, daudziem sākušās halucinācijas, nekontrolējami emociju uzplūdi un citas apreibinošo vielu lietošanai raksturīgas pazīmes, un daļa no viņiem nogādāti slimnīcā. Starp sazāļošanas upuriem bijis arī pats filmas režisors.
"Viņam viena acis bija pilnīgi sarkana kā Terminatoram. Bet otra acs izskatījā tā, it kā viņš no četru gadu vecuma būtu ostījis līmi," režisora stāvokli vēlāk raksturoja aktieris Bils Pakstons".

Esmu nokavējusi fenciklidīnu, vai tas pie mums nav bijis topā? Vai varbūt aizvien ir? Nejūtos tādu redzējusi. Vai arī esmu un par to nezinu?

Comments

[User Picture]
From:[info]sodienliist
Date:October 29th, 2017 - 12:55 pm
(Link)
Varbūt labi, ka nav. Ārprātīgs delīrijs, cik esmu dzirdējusi - cilvēki ir attapušies iecirknī bez drēbēm, pliki, izvilkti no peldes pilsētas kanālā, jo sameties karsti, haha.
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:October 29th, 2017 - 01:50 pm
(Link)
Ha,vov! Trakums. Varētu būt jautra tā Titānika ballīte. Esmu domājusi par haluciogēnās desas izplatīšanu centrāltirgū, bet piebērt draugam bumbu patvertnē atrastu fofu paciņu kokteilītim nav ienācis prātā.
Powered by Sviesta Ciba