nekurlande

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:33 pm: Man šķiet, ka esmu sajukusi prātā. Nu, vai nu otrādi. Šodien esmu sākusi klausīties Niku Keivu. Man nekad viņš nav paticis. Kas mani nākamreiz padarīs unikālu, ceturdienas vakarā sēžot bārdainu jauniešu vidū Aleponijā?

Comments

[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:April 18th, 2017 - 02:26 pm
(Link)
Svarīgi ir klausīties nevis viņa ņū eidž balādes, bet gan viņa iesākumus, kad viņš bija tiešām spēcīgs, agresīvs un noizīgs blūzrokeris. Šis ir lielisks albums - https://www.discogs.com/Nick-Cave-The-Bad-Seeds-From-Her-To-Eternity/master/17098, bet mans mīļākais ir šis - https://www.discogs.com/Nick-Cave-And-The-Bad-Seeds-The-Firstborn-Is-Dead/master/17126

Esi taču lasījusi "Un ēzelis ieraudzīja eņģeli"? Daudzi teksti no Keiva pirmajiem albumiem, to turpinājumi un atsauces uz tiem ir atrodami arī šajā lieliskajā romānā, īsts southern gothic.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:April 18th, 2017 - 02:41 pm

<3

(Link)
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:April 18th, 2017 - 02:29 pm
(Link)
Un, protams, ka tu sāc 'atjukt' no sajukuma prātā, jo attiecībā uz tādiem grandiem kā Niks Keivs - nav neviena iemesla, lai viņš tev nepatiktu - ģeniāls literāts un mūziķis, kas rada tik tumšas noskaņas kā gandrīz neviens populārajā mūzikā. Es esmu pamanījis, ka dažiem sakarīgiem cilvēkiem jaunībā 'nepatīk' Niks Keivs, bet pēc tam kaut kādā brīdī tomēr iepatīkas. To tad droši vien var uzskatīt par pieaugšanas pazīmi.
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:April 19th, 2017 - 01:17 pm
(Link)
Jā, jā, zinu to visu. Man vienkārši nepatika balss un skanējums. Tagad sāk būt ok.
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:April 19th, 2017 - 03:28 pm
(Link)
Nepilnas divas dienas Niks Keivs un tagad varu paklausīties tikai Aldi Drēģeri.
Powered by Sviesta Ciba