nekurlande

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:03 pm: Nepagāja ne desmit gadu, kamēr sapratu kāpēc šņaucējčūskām patīk A-eiropa.

Comments

[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:March 26th, 2017 - 11:44 am
(Link)
kas ir šņaucējčūskas?
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:March 26th, 2017 - 12:36 pm
(Link)
Tās ir sievietes,kas daudz šņauc.Pārsvarā tādas mākslīgi uzfrišinātas un stervozas.Vecrīgas smalko klubu gals,piemēram.
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:March 26th, 2017 - 01:10 pm
(Link)
Skaidrs. Man gan shkjiet,ka vinju mentalitaateem ir mazs sakars ar shnjaukshanu. Tur driizaak runa ir par apriori degjeneraaciju, iedzimtu, ieguutu. Vnk es zinu tik daudz cilveekus,kuri caur naasim ir pateereejushi kilogramus, tachu vinji joprojaam ir gjeniaali, un nav pat minja,ka kkas vareru noiet greizi. Taapeec mani mazliet triggero,kad cilv.substances attiecina uz ceeloniem. Subst.ir tikai paliigriiks, degjeneraata.
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:March 26th, 2017 - 07:19 pm
(Link)
Ak jā,saprotams. Tas nemaz nebija tā domāts. Esmu nonākusi tādās briesmīgās vietās, kur tādas bagātnieciņu dāmītes šņauc kaut kādu veļas pulveri, saucot par kokaīnu,un paliek galīgi dullas - tas ir, spīd vēl košāk savā prāta un manieru košumā. Šņaucējčūskas man likās atbilstošs nosaukums tādām. Nu, vai tur viltīgas valdības dāmītes, kuras starplaikos apmeklē labierīcības nedaudz biežāk kā citi. Un vispār jau A-eiropu teicu,jo drusku tomēr kačāt sāka. Es esmu bardaks šodien, atvaino.
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:March 27th, 2017 - 01:50 pm
(Link)
Nevajag atvainoties, dieva dēļ :)

Kas tās par vietām, kur esi nonākusi? Bāc, tas, ka es nezinu, ar ko runāju te joprojām, visu padara daudz grūtāku. Kā tevi sauc?
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:March 27th, 2017 - 06:34 pm
(Link)
Hah,nu labi.
Tādos viesu namos,kur pa vidu milzīgs stienis,cienestā šašliks un šņabis, blakus stienim telpa ar krievu 'belije rozi;Vladimirkij central' sērijas dziesmām un slēgta telpa ar milzīgu spoguli uz galda.Daudzi no viņiem vēl, nez kādēļ,pulcējas un ālējas Čilī picās un sušī vietās.Un tad ir tie visādi Studio69, Friends, First un visādas tādas iestādes, uz kurām cilvēki kā mana māsa ar savu turīgā gala mafijozu kompāniju kažokos dodas sūkt kokteiļus un kauties.
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:March 27th, 2017 - 06:37 pm
(Link)
Man kā reiz šķiet,ka tas visu padara vieglāku. Neies jau nu te tā atkailināties. Bet Līga, prieks. Biju rakstījusi Tev feisbukā toreiz,bet tas laikam iekritis tajā 'others' mapītē.
Powered by Sviesta Ciba