(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
4.. Dec, 2014 | 09:15 pm

Šis vakars ir vienkārši draņķa zīmē.
Sākas viss ar to, ka draudzene aizgāja uz teātri kopā ar kādu savu vīriešu kārtas kolēģi (!)
Neliela atkāpe - es te nesen izlasīju tā psihologa to rakstu par ko visi cepās un atņem licences. Izlasīju arī komentārus un tā.
Un tad pie velna man jajautā, kas ir ar to sievieti? Kāda māŗutka pēc viņa uztaisa šitādu mārutkību un aiziet uz teātri ar savu vīrieša kārtas kolēģi?
Jā, es nevaru tikt, jo bija skola. Jā, draudzene arī nevar tikt. Nu tad ej viena pie velna vai ar darba sieviešu kolēģēm.
Kaut kāda pilnīgi nevajadzīga provokācija un mana statusa, manas cieņas savās un citu acīs graušana.
Nu jāper tāda būtu - jāper! Pilnīgi galvā pats no sevis jau spēlējas monologs - nu kā es varu tevi nepērt? Es gribētu nepērt, es gribētu dzīvot mierā, saticībā un laimē. Bet kā lai to panāk, ja tu šādi rīkojies? Nu kā lai neper? Tas taču ir tīri pedagoģiski un cēla mērķa vārdā un lai izdzītu tās muļķības laukā. Lūk, kad man būs vienalga un nerūpēs, tad es nepēršu, tad es aiziešu prom un pagriezīšu muguru. Bet man rūp un pret šitādu sievietes prāta aptumusumu nu nav citas zāles. Ir jāper.
Es, protams, nekad neesmu pacelis pret sievieti roku, bet nu jā... būtu jāper.
***
Nezinu par ko lai saka, kad draugi, kas arī bija uz teātri vaicās, hei, kāpēc tava draudzene bija uz teātri/kafejnīcā/uz ielas ar citu vīrieti?
Es nezinu, ko lai atbild... Pēc idiota jau izklausīšos tā pat, varbūt tad citēt viņu - tas jau nav nekas tāds... un izklausīties pēc idiota kubā.
***
Un tad tas kretīniskais pasniedzejs skolā, kurš mani izveda. Es neesmu nekāds iedresēts klēpja sunītis, zin, šis man karinās visu laiku to spetiņnieku gar degunu (nekad nedos, tikai karinās) un es uz pakaļkājam lekšu un taisīšu trikus. Lai iet dirst! Tas ar būtu jāper, bet viņš man nerūp un ir vienalga.
***
Un tas viss vel nebūtu nekas, un es būu veselīgi ar to visu ticis galā un nejustos tik draņķīgi, ja vien - tie sasodītie klepotāji un šķaudītāji un šņaukātāji nebūtu mani apklepojuši, apšķaudījusi un apšņaukājuši. Jūtos nevesels! Pirmajā lekcijā nenormāli sala rokas. Otrajā jau dulla galva. Tagad apetītes vispār nav, kas parasti ir kā zvēram pēc šādas dienas. Spēks 0 - krāsni šovakar nekurināšu, bail, ka atdosu galus kamēr kurējas un nodegs māja, kam tas vajadzīgs.
Nopirku balzamu, medu, ingveru, ārstēšu sevi.
Lai visi šitie manas dienas un veselības maitātāji iet dirst.

UPD - un tagad viņa man atsūta sms, kur saka, ka patiesībā jau bijusi ar draudzeni.
Cik jauki. Un ja nu es būtu dusmās kaut ko izārdījis? ko tad? foršs joks...

UPD - ir nākamā diena, veselība ir uzlabojusies, tomēr gara stāvoklis joprojām tumšs un drūms.

Link | Komentēt | Add to Memories


Comments {9}

putns

(bez virsraksta)

from: [info]dumshputns
date: 4.. Dec, 2014 - 11:38 pm
Link

Nu pirmkārt jau viņa nav tavs īpašums. Pieļauju, ka Tev var būt grūtības to saprast. Bet to saprotot, tavas attiecības ar daudz ko (dzīvi, sevi, sievietēm) tikai uzlabosies. Protams, ir jau diezgan daudz arī sievietes, kuras ir izaudzinātas ticēt, ka greizsirdība (lasi: agresīva, neapvaldīta rīcība un dusmas) ir mīlestības pierādījums. Un tāpēc izaicina savus draugus. Bet ne izaicinājums, ne greizsirdība, nav mīlestība. Tās ir tikai spēka spēles, kuru spēlētāji nesaprot, ar ko spēlē.

Atbildēt | Diskusija


naivums

(bez virsraksta)

from: [info]naivums
date: 5.. Dec, 2014 - 08:50 am
Link

Ar saprašanu man grūtību nav. Un arī par savu īpašumu es otru cilvēku neuzskatu.
Runa ir par to, ka pilnīgi nepelnīti un nevajadzīgi viņa ir radījusi nevajadzīgi negatīvu fonu mūsu attiecībās, kas man maitā jau otro dienu un noteikti ietekmēs arī šo nedēļas nogali.
Un es neesmu nekāds maniakāli greizsirdīgais tips, kurš savelk dūres pret katru vīrieti viņas tuvumā. Esmu par veselo saprātu un lietu kārtību. Kolēģi piederas darbam. Ar kolēģiem var iet darba pusdienās, braukt uz darba sporta spēlēm, apmeklēt darba saviesīgus pasākumus un pļāpāt satiekot uz ielas, pasākumos utt. Taču teātra izrāde divatā vakarā nav vieta kur iet ar kolēģi koleģiālu attiecību vārdā, un, ja kāds to nesaprot, tad grūtības ar saprašanu ir tieši tajā adresē.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


cits laiks

(bez virsraksta)

from: [info]siltavieta
date: 5.. Dec, 2014 - 09:33 am
Link

man gan šķiet, ka uz teātri var iet ar kolēģi. (bet droši vien atkarīgs, kādi kolēģi, kāda darba vieta un kādas attiecības, ar kolēģiem)
un, kurš pasniedzējs (nokaitināja)?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


naivums

(bez virsraksta)

from: [info]naivums
date: 5.. Dec, 2014 - 10:03 am
Link

Es piekrītu, bet nu tur ir daudzi faktori, kam jāizpildās. Nevis pēkšņi no zila gaisa kolēģis X. Ja būtu situācija, kad šie ar kolēģi tur ir labi draugi un arī es to kolēģi vismaz zinu un esmu kursā kas un kā, tad jau nav problēmu.
Bet newermind. Tas jau esot bijis tikai smalks joks, lai ... nezinu, laikam jau uzturētu mani tonusā, zin, es uzreiz noģērbšu savas trenūzenes, ar čipšiem nospeķoto apakškreklu, piecelšos no dīvāna, nolikšu aliņu uz grīdas, 10 reizes atspiedīšos, uzģērbšu kunga drānas un metīšos cīņā pret nezināmo apdraudējumu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


cits laiks

(bez virsraksta)

from: [info]siltavieta
date: 8.. Dec, 2014 - 09:52 am
Link

:D
jā, nu, šiem smalkajiem jokiem ir ļoti bīstamas robežas.

Atbildēt | Iepriekšējais


cits laiks

(bez virsraksta)

from: [info]siltavieta
date: 5.. Dec, 2014 - 09:33 am
Link

es nezinu, vai jums kaut kas ir bijis pie ņikoforova, bet es pie viņa gandrīz sajuku prātā

Atbildēt | Diskusija


naivums

(bez virsraksta)

from: [info]naivums
date: 5.. Dec, 2014 - 09:55 am
Link

Cits, cits. Vispār jau ar tiem mācībspēkiem mūsu perifērijā ir ļoti bēdīgi, ļoti.
Bet nu atgriezīsies man pašsajūta, atgriezīsies arī mīlestība pret saviem tuvākajiem un pasniedzējiem. Tikai viens vakars, kad uz visu nolūkojos caur melnu prizmu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


cits laiks

(bez virsraksta)

from: [info]siltavieta
date: 5.. Dec, 2014 - 10:03 am
Link

ir ir bēdīgi, ļoti, tā, ka pat grūti izturēt. ir tikai tik, cik tu pats iemācies un izdari un strādā.

Atbildēt | Iepriekšējais


(bez virsraksta)

from: [info]reinulitis
date: 5.. Dec, 2014 - 10:05 am
Link

būšu nepopulāra laikam tagad, bet jā - arī man rastos jautājums par cilvēka spēju būt "pieaugušam un atbildīgam pret otru", ja reiz tiek spēlētas spēlītes - es iešu uz teātri ar kolēģi, bet patiesībā aizgāju ar draudzeni. a vot tevi gribējās tikai izčakarēt, lai tu justos sūdīgi.

es teiktu - necieņa pret otru cilvēku, pret savējo. ne tāpēc, ka ar kolēģi aizgājusi būtu (sūds ar visu) bet tāpēc, ka uzvedās kā stulbene :)

Atbildēt