(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
16.. Sep, 2013 | 10:38 am

Kad izbesījies svētdienas rītā es mazgājos viņas dušā, es domāju domu. Un doma bija tāda, un es tobrīd patiesi tā jutos, vai tik tiešām varētu būt tā, ka viņi nav dūšas vai kādu citu iemeslu dēļ viņa nevēlas man pateikt, ka mūsu attiecībām ir pienākušas beigas. Un, proti, lai viņai nebūtu tas jādara , viņa vienkārši ir apņēmusies darīt daudz, lai mani pilnībā izvestu no pacietības, lai es neizturētu, lai man pietiktu un es būtu tas, kurš pasaka, ka mūsu attiecības ir jāizbeidz. Un ja tā ir, tad kā to pārbaudīt? Un kāpēc lai kāds saprātīgs cilvēks domātu, ka viņam izdosies tik vienkārši vērsi izvest no pacietības, kā arī gribētu riskēt to darīt. Tik daudz jautājumu un domu bija manā galvā, un tad jau šampūns ietecēja man acīs un bija laiks beigt domāt, bet rīkoties.

Link | Komentēt | Add to Memories


Comments {2}

(bez virsraksta)

from: [info]junjala
date: 16.. Sep, 2013 - 10:52 am
Link

Atbilde ir jāmeklē saknē, kas to visu izraisa. Reizēm viss ir daudz savādāk kā šķiet. Un paši spējam ietekmēt lietas, kas attiecīgi ietekmē mūs un līdz ar to sākam meklēt vainu tajās lietās, lai gan paši esam tam visam cēlonis.

Atbildēt


viss ir iespējams - pati esmu tā rīkojusies sensenos laikos

from: [info]sursurs
date: 16.. Sep, 2013 - 11:12 am
Link

A tu nevēlies vnk normāli pajautāt, tb, kāpēc viņa dara/nedara tā vai šitā? Tb vai viņai besī kkas, ko tu dari, ka reakcija/rīcība ir tāda.
Ir bijis kādreiz, kad pati neesmu sapratusi tās jūtas - tb it kā ar prātu saproti, ka it kā sakarīgs cilvēks, bet nu toč sāk kaitināt aš viss, ko viņš saka/dara - it kā bez iemesla.. Un ir pamaīgi jāizaug, lai to tā otram spētu pirmais normāli pateikt..
Gaidīt no Tavas puses, manuprāt, toč ir bezjēdzīgi.. Vismaz paprovē kā pieauguši cilvēki parunāt.. :?

Atbildēt