Varbuut esi sapnju tulks"?

« previous entry | next entry »
Dec. 11., 2009 | 01:18 pm

Dazhi sapnji ir vnk taadi, kas jaapieraksta. Taatad es gaaju caur pasakaini skaistu mezhu, gaaju pa taku, kuru apspiideeja silta saule caur zaljaam lapaam un peekshnji taalumaa pamaniiju vecu koka maaju. Piegaaju klaat un peekshnji redzu, ka taads pusmetru garsh veca skaarda vai apsuubeejusha koka cilveecinjsh vai kaut kaads ruukjis censhas taas maajas durvis attaisiit. Vinjsh puush un sten un nekas vinjam nesanaak. Un tad es laikam centos pieiet tuvaak vai uzkaapu uz kaada zara, jot as eermiigais buutnis paarveertaas par gabalu notekcaurules un sastinga.
Piegaaju klaat un skatos… Notekcaurule, kas notekcaurule. Tad es to noglaudiiju, un veelreiz un taa noteku caurule sakusteejaas. Tad palika balta un saaka apaugt ar spalvu. Taa pa bishkjim paarveertaas par lielu baltu kakji. Acis paraadiijaas peedeejaas. Un tas kakjis visu laiku gribeeja, lai vinju glaudu. Atziistos nedaudz biju nobijusies.
Tad mees iegaajaam tajaa maajaa un tur gar vienu sienu bija plaukts ar zaptes burcinjaam, kuras prasiija, ko tas kakjis ir atvedis. Es teicu, ka zin,,, Es jau vispaar te netiishaam! BET zaptes burcinjas un citi eermi no visaadiem stuuriem saaka mani apmeetaat ar golfa bumbinjaam. Metot katru bumbinju bija jaanosauc kaads burvju vaards. Es tos vaardus nezinaaju, taapeec nevareeju pati mest.
Peec tam es atvainojos, ka nezinu taas amerikaanju spelees un kaada maza sazhuvusi tantinja teica – bet neviens jau to Ameriku nezin. Tad mees speeleejaam speeli ar kjershanu. Bija jaauzvelk melnas dreebes un jaakjer cilveeki. Tie cilveeki lielaakoties bija diezgan sashutushi par to, ka eermi vinjus kjer.
Taa kjerot vienu meiteni, es ieskreeju Stockmanaa. Tur pa taam trepeem braucu augshaa un peekshnji pamaniiju sevi vienaa milzu spogulii. Es biju milziiga atspere. Galva kaa galva, bet viss paareejais mans kjermenis bija atsperu mudzeklis. Tad es kaut kaa nesatraucos, jo padomaaju ka speelei beidzoties, es atkal buushu normaala un tad es pamodos.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {4}

Nise

(bez virsraksta)

from: [info]bessa
date: Dec. 11., 2009 - 05:24 pm
Link

nu neko jau sev!!! Fantastikas filmas nervozi stuurii piipee :DDD
nu taa: — видеть во сне кошек или котов — к измене в любви, обману, неприятностям от лицемерных, льстивых друзей и знакомых. Котята снятся к мелким неурядицам, но иногда такой сон обещает семейные радости (хлопоты о маленьких детях, внуках). Белая кошка — коварный друг; белый котенок — ловушка для неосторожной женщины, грозящая ей потерей чести и имущества. Черная кошка — явный враг. Если во сне вас оцарапала кошка, наяву заболеете; гладить кошку — к ошибкам в личной жизни; кормить — испытать чье-то предательство. Прогнать кошку — избавиться от всех неприятностей.

езнакомый дом для мужчины — опасность; для женщины — личная жизнь, отношения с каким-то мужчиной. Как выглядит дом — таковы и отношения.

Atbildēt | Diskusija


muzungu

(bez virsraksta)

from: [info]muzungu
date: Dec. 11., 2009 - 06:46 pm
Link

Как выглядит дом — таковы и отношения.

Taatad manas attieciibas izskataas peec vecas maajas, kura pilna ar runaajoshaam zapts burcinjaam, kas apmeetaa mani ar golfa bumbinjaam... jaa saaku sevi atpaziit :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nise

(bez virsraksta)

from: [info]bessa
date: Dec. 11., 2009 - 09:19 pm
Link

:DDDDDD

Atbildēt | Iepriekšējais


Nise

(bez virsraksta)

from: [info]bessa
date: Dec. 11., 2009 - 05:25 pm
Link

— если вы во сне наблюдаете за игрой в теннис, кто-то из близких людей достигнет высокого положения в обществе. Если играете сами, познакомитесь с человеком, культурный уровень и манеры которого будут выше всех похвал.

Atbildēt