Nekur nav tik labi, kā tur, kur neesam...

« previous entry | next entry »
Mar. 24., 2011 | 05:52 pm

Viennozīmīgi priecīga esmu, ka jau rīt braucu uz Siguldu. Pilsēta vairs nav mans lauciņš. Jo vairāk cilvēku, jo vientuļāka jūtos. Gribu uz mājām!

Kāds zin, kā taisīt kūkas no Selgas cepumiem un saldā biezpiena?

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {10}

Labdien, es esmu Jeberjūdijs Ibkiss no Ibsvičas

(bez virsraksta)

from: [info]goo
date: Mar. 24., 2011 - 05:56 pm
Link

zinu bet slinkums rakstīt :D

Atbildēt | Diskusija


muzungu

(bez virsraksta)

from: [info]muzungu
date: Mar. 24., 2011 - 06:04 pm
Link

Šito es atcerēšos! :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Labdien, es esmu Jeberjūdijs Ibkiss no Ibsvičas

(bez virsraksta)

from: [info]goo
date: Mar. 24., 2011 - 06:41 pm
Link

reku puce iepostēja ko gribēju raxtīt :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Rjomis

(bez virsraksta)

from: [info]smaids
date: Mar. 24., 2011 - 06:47 pm
Link

Es ar tāpat teiktu ja man šādi piedraudētu "Šito es atcerēšos! :D"..

Atbildēt | Iepriekšējais


Puce

(bez virsraksta)

from: [info]puce
date: Mar. 24., 2011 - 06:09 pm
Link

Mēs nupat aizvakar šito http://virtuve.calis.lv/receptes/saldie/tortes-bez-cepsanas/cepumu-biezpiena-torte/ taisījām (nu,

Atbildēt


(bez virsraksta)

from: [info]zintish
date: Mar. 24., 2011 - 07:32 pm
Link

es zinu tikai tādu- kārtām liek selgas cepumi, skābens ievārījums, selgas cepumi, putukrējums utt. tās ievārījuma un putukrējuma kārtas ne parlieku biezas. obligāts noteikums vismaz nakti (vēlams vēl mazliet ilgāk) nostāvēties ledusskapī. gan jau tam putukrējumam var biezpienu piekult.

un vēl es sapratu, cik stulbi, ka tā ar neesmu Tevi vēl satikusi. bet man pēdējā laikā ir mazliet par daudz visa kā ko darīt un mazliet par maz enerģijas. vispār neatceros, kad pēdējo reizi kādā krogū biju...

Atbildēt


(bez virsraksta)

from: [info]kaukau
date: Mar. 24., 2011 - 07:39 pm
Link

var taisīt jumtiņus - sataisa leņķīti no 2 cepumiem, iepačkā ar karoti biezpienu, 3. cepumu pa virsu, sanāk mājiņa. tad ar nazi [gludāk sanāk] nolīdzina abus galus līdzenus. uz nakti ledusskapī. kad gatavs, griež uz pusēm vai 3 daļās. ērtāk ēst kā parasto kūku + smuki izskatās, ja marmelādes saliktas iekšā.

Atbildēt | Diskusija


(bez virsraksta)

from: [info]kaukau
date: Mar. 24., 2011 - 07:40 pm
Link

bet tad puces receptei vēl jāliek sviests klāt, lai turas kopā

Atbildēt | Iepriekšējais


delvira

(bez virsraksta)

from: [info]delvira
date: Mar. 24., 2011 - 08:07 pm
Link

vienigaa kuuka ko maaku. man ar slinkums rakstit, bet es sanemsos :P

pirmaa karta sausi selgas cepumini
otrta karta piena pamerceti
tresa karta janogu vai upenu zapte
ceturta karta sausi cepumini
piekta karta biezpiens ar kakako un cukuru
sesta karta sausi cepumini
septita karta velreiz zapte vai kas ienak prata, ka tik skabens
astota karta cepumini
pa virsu biezpiens velreiz, un kaut ko smuku skatam

isak sakot man viss pa vienkarso

sakardinaji :( nav man te ne selgas ne biezpiena ne upenu/janogu zaptes

Atbildēt | Diskusija


delvira

(bez virsraksta)

from: [info]delvira
date: Mar. 24., 2011 - 08:08 pm
Link

ja ta labi padoma, varbut ka tresa karta bija biezpiens un tad zapte, bet nu tie siikumi.

Atbildēt | Iepriekšējais