mugursoma's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, March 16th, 2010

    Time Event
    9:37a
    Šorīt ienācās jauna atmiņa, viena no tām, kas iepriekš, liekas, pat nav pastāvējusi. No kādu 4-5 gadu vecuma. Nezinu vai stāstīt, jo sanāk, ka tas ir pats briesmīgākais, ko esmu redzējis - tīri saudzējot lasītāja jūtas no paša rīta.
    9:43a
    Šonakt negulēju. Ko darīju? Gaidīju sēdes atstāstu (nu, domāju, ka būs garāk un interesantāk) un izdomāju visiem saviem youtube video nosaukumus. Piemēram, Так всегда всё начинаетса
    8:41p
    Rīta atmiņa:

    Situācija tāda. Māte strādāja poliklīnikā par terapeitu, un es ar māsu, mazi bērni (4-5 gadi) pa to poliklīniku vandījāmies, jo mūs nebija citur kur atstāt. Bijām vestibilā. Atvērās durvis un viens vīrs ienes apmēram metru garu melnu lelli. Sākās trokšņošana. Lelle tiek pienesta pie vienas sievietes, kuras seja, to pat grūti aprakstīt, pauž laikam galēju izmisumu un sāpes – šī seja bija tik neparasta, ka, atceros, skatījos uz to, nespēdams novērsties. Asaras, kliedzieni. Man īsti nebija skaidrs, kas notiek, bet māsai izteicu minējumu, vairāk gan apgalvojuma formā, ka šī melnā lelle sievietei būs jāapēd. Viņai liks to darīt. Pie poliklīnikas ilgu laiku atradās atvērta augstsprieguma kaste; bieži gāju garām. Pēc tam to aizvēra.
    8:51p
    Izsakos novēloti, bet man tomēr patika Kūļa lekcijas. Kā viņš brauca uz Austrijas klosteri tulkot Kantu. Par mūkiem, kuriem jātusējas pa bāriem, bet viņi Dievam par godu dziesmiņas dzied, karnevālā tēlo musulmaņus un sper viens otram ar kāju pa pakaļu. Par grāmatām, kas nevienam Latvijā nav, bet viņam ir, par Baltkrievijas raganām un par to, vai koks ir kultūra? Tās lekcijas ļoti līdzīgas ar Rubenes lekcijām. Uz pirmajām trim var neiet, bet kad lektors ir iesildījies, ir ko paklausīties. Protams, uz lekciju plānu, kas internetā izlikts var neskatīties.
    9:31p
    Miris 74,6 centimetrus garš cilvēks:

    “Kopš brīža, kad ieskatījos viņa acīs, sapratu, ka viņš ir kas īpašs – viņam bija tik nekaunīgs smaids un draiska daba, ka jūs vienkārši nespētu pretoties šim šarmam,” uzskata Ginesa rekordu grāmatas galvenais redaktors Kregs Glendeijs. “Tik mazs cilvēks atstāja lielu iespaidu uz pasauli."
    10:03p

    << Previous Day 2010/03/16
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba