teiksim kolrābim es vispār nesaprotu problēmu - nomizo un ēd tāpat. Mums šis patērējas, ja kkur braukājam brīvdienās (un braukājam dauuuuuudz un ilgi), foršs graužamais mašīnā. tur tad no rīta fiksi samizo un gabalos, rotācijas kārtībā pa 1-2: kolrābis, burkāns, saldais kartupelis (jā tāpat - svaigs), citreiz kāposts) - kad no ilgas braukšanas pāri puslatvijai ir tā, ka kaut ko gribas pagrauzt, tie dārzeņi tāds saprātīgāks variants nekā tur štopēt, riekstus, cepumus vai žāvētus augļus. A ar svaiem augļiem pa solonu ir cūkošanās, jo kur tad mizas, serdes un visu, un tad tas viss beigās ir pa visu salonu (jo īpaši, kad ēd meita) un ir man zb. :D