rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

Nezinu, kā ar antivielām pēc pārslimošanas, bet nu ēc vakcīnas nu jau sāk parādīties vairāk dati, tais akitā visādu kolēģu, paziņu vidū.. Ka nu vai nu ļoti amz to antivielu pēc potēm vai it kā jau mēnesi pēc potes it kā daudz (pietiekami), pēc 3 mēnešiem jau viss ir slikti.
Respektīvi salīdzinot ar to antivielu skaitu, ko dzirdēts, ka PVO rekomendējot, ka minimumu, pie kura vēl var neskriet uz būsteri, ja anv 6i mēn pagājuši, ir ~1500 BAU pret deltu. Pret omikronu - vairāk. Man 6i mē. pēc 2ā Pfizera bija 250 (kas nebūtu pietiekami pat aizsardzībai pret to sākotnējo covidu - tur vajadzēja 300). Kolēģe rakstīaj, ka viāni 6i mēn pēc 2iem Pfizer bija tie 300.. Tikko viens rakstīja, ka pēc 3ās potes bijuši 300, pēc 2mēn 130..
Teiksim ta - atliek tikai cerēt vai nu, ka tas vīruss tiešām nomutēs tā, ka nebbūs nekas trakāks par saaukstēšanos. Vai arī tad ir vajadzīgas niknākas vakcīnas, kas tās antivielas kaut kā saglabā ilgāk.. Bet nu imho "niknākas" vakcīnas jau uzreiz nozīmē lielāku ietekmi uz jebko organismā.. Un tur jau atkal antivaxx ir pamats klaigāt, ka rekur mūs indē, big pharma utt..

Karoče izsaku līdzjūtību ar kārtējo slimošanu. :/
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba