rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

mīlu savu elektrisko plīti+cepeškrāsni, nu jau būs kādi 10 gadi, dara visu, kā man patīk. lai gan, ja pirktu tagad, tad droši vien ņemtu indukcijas, kaut vai aiz tā iemesla, ka vēl drošāk, jo nekarst plīts, bet trauks. pirms tam ilgstoši izmantoju gāzes plīti+cepeškrāsni, elektriskā likās kā uzlabojums, nevis zaudējums. ja gatavot uz uguns, tad uzreiz ugunskurā vai lauku milzīgās krāsns ar izņemamajiem riņķiem :D

tas par to ieslēgšanu etc man liekas, ir kā ar jaunu telefonu - kamēr piešaujas, liekas WTF, bet, kad vienreiz esi sapratis un pāris reizes pamēģinājis, tad liekas pašsaprotami un ērti. tāpat arī ar to atšķirību karšanas ātrumā un to, ko katrai plītij nozīmē tie cipari, savējai jau viegli iemanās saprast. es ar visu savu sajūsmu par savējo elektrisko plīti arī svešās elektriskās plīts virtuvēs jūtos drusku kā no laivas izmests, kamēr nav pāris reizes kaut kas pagatavots.

esmu redzējusi, ka ir arī tādas elektriskās plītis ar puļķīšiem un kloķīšiem, un riņķiem paceltiem virs virsmas, ja nepatīk melna, plakana un tās gludās virsmas "pogas", tikai nezinu, vai tāda var būt arī indukcijas.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba