rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

es nedomāju, ka ir viens pareizasi veids. Es arī jūtos par traku ar man normālia atļautajiem šķiet pat 70+kg. vnk atsevišķos gadījumos varbūt ir situācijas, kad organisma "normālais" svars ir lielāks nekā cilvēka paša iedomātais normālais svars. Attiecīgi cīnīties pret to ir reāli kā ar vējdzirnavām.. Un varbūt dažos gadījumos tomēr vajadzētu kkādu "diētu" galvai, nevis vēderam :D
Te es nerunāju par tiešām overweight, bet nu teiksim puslīdz tā normālā ķmi robežās.
Teiksim arī fakts, ka muskuļi sver vairāk kā tauki. Tie paši smagie kauli - ne vienmēr tas ir tāds mīts, bet dažreiz tā ir tīri realitāte (teiksim kad man svars bija tie paši 58-59kg, es atklāti sakot izskatījos drusku kā kaulu kambaris, un visi brīnījās kā es sveru tik daudz, tolaik arī musīšu nekādu nebija).
Kad sāku arī drusku sportot, aktīvāk kustēties, skaidrs, ka svars auga (nevis kritās) - tīri uz muskuļu rēķina. Lai es tagad svērtu 60kg, man jānodedzina ne tikai tauki, bet arī liela daļa muskuļu. Neredzu jēgu to darīt, ja nepretendēju uz kkādiem čempiona tituliem, pat, ja atsāktu kko trenēties.. Attiecīgi nu jā - es varu gribēt tos 62kg, bet nu skaidrs, ka mazāk par 65-66 man normāli nebūs, ja vien es VISU LAIKU nevēlos justies kā pēdējo reizi ēdusi aizvakar. Un es nevēlos.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba