rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

Re: aargh, es nemāku to bildi dabūt maziņu

es ari pievienojos, ka, ja pati vari pakustināt to pēdu un tad nesāp, tad nekas tur nav. zili melnie zilumi ir no asinsvadu/kapilāru plīsumiem. Man ne pie viena lūzuma un kaulu plīsuma nav bijis nekāds zilums. Kaut lūzumi bijuši pat tādi, ka roki lielais kauls pušu, mazais, ieplīsis..
Jebkurā gadījumā - absolūti NEKAS nenotiks (ja vien to kāju tgd nesāk intensīvi pakļaut slodzei), ja aizies uz to rtg arī pēc nedēļas. Var pierakstīties uz kkādu sakarīgu laiku pie daktera, atrādīties kaut pēc nedēļas, lai nav jāsēž rindā ar akūtajiem 3h. Tā nu toč nav tāda vieta, kur pa nedēļu kaut kas slikts var notikt.
Protams, ieteicams, iztikt bez vīniem vai kkādiem rūgstošiem pasākumiem, var padzert kalciju, d vitamīnu vai tml (ja nu tomēr kauls). Var pierakstīties pie ārsta, kad var, un tad līdz tam laikam skatīties. Es pirms padsmit gadiem ar savu lauzto kājas pirkstiņu vēl turpināju strādāt par oficianti Kiprā un vēl pus-Kipru ar stopiem izbraukāju. Nu pirmās nedēļas drusku pakliboju, lai nebalstītos uz tās kājas tā, ka sāp..
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba