rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

es pat nezinu, pandēmija ir ieviesusi korekcijas :) lokdauna sākumā nopirku matu dzenamo, kas sevi atpirka pie pirmās lietošanas reizes - matu dzenamais maksāja tikpat, cik es maksāju par 1 frizieršas vizīti, un to tagad naski rūcinu reizi mēnesī [+ matu griežamās šķēres, kuras nopirku ~7 gadus atpakaļ], tā ka frizūra vairs nemaksā neko.
šampūns man ir kaut kāds olīvu, pirkts tik sen, ka vairs neatceros [ap piečuku gan jau] un vēl, suka, nava pusē, lai arī matus mazgāju katru dienu. man gan patīk investēt kondicionieros, šobrīd lietoju garnier vegāno banana hair food, kas iet jau vismaz pusgadu un tāpat burkai neredzu dibena. to gan uz maiņām ar ābolu etiķa skalošanu matu mīkstināšanai, kas nemaksā gandrīz neko. pēc mazgāšanas lietoju kokosriekstu eļļu, kas arī bija šausmīgi lēta un lietoju vienu puspilienu dienā, tā ka ies līdz penzijai gan jau. matus krāsoju pati, tas ir kādi 7 eirō 6 nedēļās. īsāk sakot, matu dēļ čista nebankrotēšu :)
esmu mēģinājusi arī profesionālos wella šampūnus un ko tur vēl, bet maniem matiem no tiem nebija ne silts, ne auksts un vienkārši pārstāju šķiest naudu.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba