rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

man liekas, ka tu nesaproti, ka runa nav par taviem suņiem, bet par apkārtējiem cilvēkiem, kuru diskomforts man īsti nesaprotamu iemeslu dēļ tev ir mazāk svarīgs nekā tavu suņu vešana pie pavadas. galu galā, ja jau tie suņi tev ir tik tuvu blakus, tad jau pavada kā reizi suņu kustēšanās brīvību neierobežotu.

es nezinu par kādiem hektāriem iet runa un man taisnību sakot ir vienalga, bet skaidrs, ka tam otram cilvēkam tajos hektāros bija neomulīgi, bet tu izvēlējies šī cilvēka bailes ignorēt.

ja sunim ir zobi, tad viņš var iekost, bet ja ir pie pavadas tad absolūti lielākajā daļā gadījumu es varu atrasties tālāk nekā pavadas garums un ir ticība, ka saimnieks noturēs, pat ja suns rausies klāt. pavada arī liecina, ka saimnieks tomēr ir normāls cilvēks, kas ievēro likumus un rēķinās, ka citiem cilvēkiem viņu suņa klātbūtne nav priecīgs notikums.

atkārtoju - likums ir likums, tu neesi ārpus likuma pat ja esi supermens un suņi tev ir brīnumsuņi no marsa. liec pie pavadas un ja negribi to darīt, tad brauc uz mežu vai laukiem tur, kur tiešām ir atļauts iet bez pavadas.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba