rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

jā, nu vienmēr suņu saimniekiem - visiem, pilnīgi visiem - kuri neliek pie pavadas ir atrunas, cik viņu suns ir mācīts un labs. taisnību sakot, man ir pilnīgi vienalga, kaut būtu lesija vai komisārs reksis, man nav tā trešā acs pierē, lai šito labumu atpazītu.

skaidrs ir tas, ka man nekādai trešajai acij nav jābūt un likums ir likums. tad jau varētu teikt, ka ja nomaļā vietā pie sarkanās gaismas ir formula 1 braucējs (tātad labi apmācīts!) iekš ferrari mašīnas (tātad laba izcelsme!), tad jau viņam arī nav jāapstājas, jo viņš taču situāciju saprot tik labi. bet taču stājas visi pie sarkanās gaismas un ja neapstājas, tad saprot, ka policista kungs saprotoši neattaisnos.

jezus, ja paņem suni pilsētā, tad taču saproti, kādi ir ierobežojumi - pavadas un kaku maisiņi - ja nespēj tos pildīt tad neņem suni.

šī iemesla dēļ līdzi vienmēr nēsāju piparu gāzi, ko diemžēl ir nācies visādiem goodbois izmantot un pēc tam teju izmantot uz ārprātīgi dusmīgajiem saimniekiem, kuriem pirms tam ir bijis pilnīgi pohuj par to kā jūtos es.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba