rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

nu pag - daudzi tgd ved tajās pavadās, kas ir TIK tievas, ka tās pa gabalu vispār nevar redzēt. Tad ko tu dari?
Man šo laika grūtāk saprast, jo pārzinu suņu psiholoģiju un mani katrā ziņā mazāk baida suns, kas iet blakus saimniekam BEZ pavadas nekā liels suns, kas iet starp diviem cilvēkiem, un kuru no katras puses ar savu pavadu tur divi sievišķi (jo es zinu, kāpēc).
Kā arī tie, kas uzskata, ka viņa suns ar tekstu "viņš tikai grib paostīt, viņš neko nedara, viņš nekož" laiž savu pavadā esošo suni mierīgi klāt manam bērnam. Un tādu netrūkst! Un galvenais, ka netrūkst starp praktiski visa izmēra suņu saimniekiem.
Es tieši tāpat kā mufs agrāk staigājot ar savu vilku suni pārkāpu likumu, jo suni nesēju saitē. Bet man tieši tāpat kā mufam bija pārliecība, ka mans suns neskries pakaļ gar priekšu skrejošai izmukušai vistai, kaķim, un neskries klāt apostīt pretimnācēju vai tml. Un tieši tāpat, ja es redzēju, ka nāk cilvēki pretī, gāju tā, lai nesanāktu viņiem iet tuvumā. Toreiz, kad mācīju sunim iet blakus, tieši mācīju iet labajā nevis kreisajā pusē, jo tā vieglāk uz šaurām ietvēm izmainīties ar pretimnācējiem, lai viņiem nerastos sajūta, ka suns nāk virsū. Arī tāpat - pieturēju.
Skaidrs, ka bailes īpaši nepakontrolēsi. Redzu, kā mans bērns baidās no suņiem (mainly dēļ saimniekiem, kuri laiž savējos kas ir bērna augumā klat - tikai apostīt, utt..) Bet nu arī suņu nepārzinātājs var jau kaut kā mēģināt skatīties, kā izskatās, vai saimnieks to suni kontrolē, vai suns klausa. Ja saimnieks tik bļaustās riņķī un suns būtībā dara ko grib - no tādiem jāuzmanās, neatkarīgi no pavadas. Bet, ja suns pareizi iet blakus bez siksnas, tas jau vien nozīmē, ka ir mācīts un visticamāk ir mācīts pietiekami, lai bez iemesla ikurāt klāt neskrietu un kājā nekostu katram pretimnācējam.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba