rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

nu es gan nez vai tur velo ko dod.. Man vnm visu dzīvi lielākā pļocka ir pakaļa un ciskas (reāli 1as kājas apkārtmers ir gandrīz tāds pats kā vidukļa(!!)), un tas, ka es savā dzīvē esmu nominusi es nezinu >51k km un savulaik minos pa 10+ km /gadā neko daudz tur nemainīja.. Vienīgais to, ka tiešām - kā saki, varēju ēst, ko gribēju. Tb ārējā forma īpaši neuzlabojās, bet nu vismaz nepalielinājās. Šobrīd minoties (tikai) 300-400+ km / mēnesī un palielinoties gadu skaitam, arī tās formas sāk apakšgalā nelīst man vēlamajos apģērbos. Man domāt tur vajadzīgs kas cits, lai ārējā forma nepalielinātos..
Mani reiz mēģināja pārliecināt, ka pēc 40 vielmaiņa arī sākot pamatīgi bremzēt, attiecīgi es jau gatavojos, ka pēc pāris gadiem vairs nevarēšu izrīties kā šobrīd, ja negribēšu drīz vilkt 44ā izmēra bikses pie savas 38ā izmēra augšas.. Ja vēl smilšpulkstenis tad sexy, a ja naturāls bumbieris kā man, tad nu nez, nez.. :/
Arī līdzīgi kā Tu sūdīgi panesu jebkuru ideju par diētām. Pagaidām srādā, ka vnk veikala apmeklējuma laikā cenšos mazāk pirkt visādas tur šokolādes vai čipsu pakaas vai tml, gardumus, kurus teorētiski var ēst pa bikim, bet praktiski, ja gribas, tad gribas un 150g čipsu paka vai 100g šokolādes tāfelīte pazūd vienā piegājienā.. BET viena lieta gan ir jāievēro, ja sāc vairāk kustēties, tad vnk ir jāpārdomā, ko/kad ēst pirms/pēc tās kustēšanās, jo, ja Tu tā sirsnīgi 40min nomīsies kā te iesaka, tev iespējams pēc tam būs tāds bads, ka norīsi vēl 2x vairāk nekā dīvānā sēžot būtu aprijusi. tāpēc diētas vai nē, bet vajag kustēt ne gluži galīgi badā un ne gluži jeģu pārrijušai, plsu tad piedomāt, ko iestumt māgā tādu, kas nekaitētu, bet no kā būtu sāta sajūta pēc tās veļļošanas.
Btw vislabāk imho visu svilina peldēšana. Tikai pēc peldēšanas arī parasti ir the BADS (vismaz man).
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba