rūsganais sprakšķis

sūceklis rūceklis

rūsganais sprakšķis

sūceklis rūceklis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kāds ir labs putekļusūcējs?

Philips Performer Expert Animal* pēc dažu gadu lietošanas atņirdzās - krīt nost gan uzgalis, gan kāts no šļaukas, atsevišķi kātu nopirkt nevar, vīrs jau gadu nevar dataisīt, esmu saskaitusies, jo besī,kad n reizes tīrot nokrīt kāda no daļām.
(Un šim arī bija diezgan slikts uzgalis lietojam vēl no iepriekšējā), karoč, Philipsam diez ko vairs negribu uzticēties, pa manam tehnikai ir jāstrādā vairāk gadus

Uzsvars nav uz grīdu, to irobots puslīdz apsūc ik dienas, bet mana sāpe ir pārspalvains suņu dīvāns un kaķa apspalvots viss, respektīvi, svarīgi, lai ir laba birste un sūciens.

skatos Mielei ir cat and Dog sūcekļi, bet man no Mieles nekas nav bijis, nezinu, cik var uzticēties.

ieteikumiņi?

(diskleimeris, es neesmu kārtīga sieviete, nepucēju katru dienu)
  • bet mīkstās mēbeles viņš aptīra? jo ar grīdu baigi problēmu nav, paklāji man nesarežģīti, bet tie dīvāni ir lielākā sāpe
    • Nu un tu ko domaa man diivaanu nav? Vai gultu, uz kuraam kakji meedz izvilloties taa, ka paliek otra - balti rizhu spalvu sega paari.
    • Respektīvi, karcheri primaari saaka kaa celtnieciibas putekljusuuceeji, industriaala tehnika ar lielu suukshanas jaudu. Un taa vinji savu latinju arii vairaak vai mazaak uztur. Vinji ir vienkaarshi, nesamudriiti. Man patiik visi vinju izstraadaajumi. Es pat necenshos baigi iespringt uz daargo galu. Man ir no vinjiem putekljusuuceejs, lietoju biezhi, mazgaajamais putekljusuuceejs (lietoju reti, bet ir indispensable meebelju mazgaashanaa aiz cuukainiem beerniem un kakjiem kas meedz nozagt galju no galda un izvaartiit pa diivaanu), tvaika mazgaajamais (labs, bet neesmu 100 g iesleegusi, taatad bez taa var dziivot), augstspiediena mazgaajamais (tas vasaraa tiek darbinaats uz urraa, mana miiljaakaa aara sadziives tehnika). Manam putekljusuuceejam nav nekaada baigi speciaalaa uzgalja bet vinjsh rauj visu iekshaa taapat, ar vnk parasto birsti. Gan jau var piepirkt klaat speciaalu birsti ja baigi vajag. Aksesuaaru klaasts vinjiem arii ir plassh. Vienvaardsakot - papeeti. Neviens cits brands nestaav klaat.
      • jā, man ir augstspiediena karčers, cik atceros, viens no prastākajiem, bet jau 10 gadus iet, ka nemetas

        paldies, paskatīšos. neglīti viņi visi ir (ciest nevaru dzeltenu krāsu :D) bet sūcot jau nav uz viņu jāskatās
        • Dārgais gals, ja nemaldos, ir balts
          • šobrīd skatos baltas krāsas Premium sūcekli par....144 eur, lol
            pēc mieles ~400
            toties kādi visādi uzgaļi, izskatās, ka būšu atradusi sev draugu, lai tie dīvāni saturās!
Powered by Sviesta Ciba