rūsganais sprakšķis

čimčimčirmčimčim

rūsganais sprakšķis

čimčimčirmčimčim

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tā, man, kā zināms, lēni aiziet

tagad ir aizgājis, ka man ļ.garšo kimči, pie apjomiem, ko šobrīd gribas aprīt, būtu saprātīgāk uztaisīt pašai

receptītes, anyone?
  • Tev ir otrs ledusskapis? Jo kimchi vajag otru ledusskapi. Preferably garāžā, kà man. Es pati neēdu, bet taisu saviem večiem. Receptes meklē pinterestā un pielāgo pēc savas garšas un pieejamajiem produktiem un garšvielām
    • kāpēc otru ledusskapi??
      jo sprādzienbīstami jeb liels ķocis?

      man ir tikai saldētava, tas laikam nederēs :D bet šķūnis jau šobrid pats kā viens liels ledusskapis.

      pinterestā neskatījos, neesmu vēl saņēmusies tam Pirmajam Piegājienam, gribas puslīdz muļķudroši (nu,un man ir Problēmas sekot receptēm)
      • Jo normaali uzsmird fermentaacijas procesaa. Un taa smaka tik viegli ne veejojas laukaa ne mazgaajas. Nu un trauku izmeeri arii.
    • man kautkur blāvā atmiņā, ka Tu ikurāt pirms laika rakstīji,ka esi ar kimči aizrāvusies un šorīt padomāju,ka rekā, vispār cibā laikam nerādies
      • Es vnk gaidiiju ka kaads Tev atbildees manaa vietaa, bet nu atkal viss jaadara pashai :D
Powered by Sviesta Ciba