rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

Aj vot tpc man kkā nepatīk doma par AD - jo nu ietekmē bezmaz ko domā. Pietiek jau, ka man hormonu ietekmē katru mēnesi tās domas mainās no "dzīve ir skaista" uz "kāda vispār no manis jēga, es tikai čakarēju sev, bērnam un citiem dzīvi".. Es gan pie normāla daktera tā arī neesmu bijusi.
Palasīju vienreiz vieniem AD blakusparādības, sapratu, ka tās ir trakākas par tiem ikmēneša hormon-pilnmēness vai kādiem vēl nu tiem murgiem, kas man parasti labi izpaužas (dubultā, kad neesmu vēl normāli gulējusi/ēdusi), pārtraucot - bezmaz vēl trakākas blakusparādības. No, thanks. Izņemot, ja man laikam kāds normāls ieinteresēts ārsts kko iestāstītu..
Kgan netā arī palasot bezmaz izskatījas, ka par to vai AD "ārstē" slimības cēloni vai sekas ar vēl varot strīdēties, pie tam ne visos gadījumos īsti skaidrs, ka ārstē, jo to vielu, kuras grūž iekšā ar AD esamība/neesamība organismā smadzenēs tā arī īsti neesot pārbaudāma dzīvam cilvēkam (mok putrojos terminoloģijā, tas bija pirms gada, kad lasīju).. Karoče man ar visiem maniem pacēlumiem un "griezīšu vēnas vannā" 1x mēnesī tomēr gribas domāt, ka tie ir hormoni parastie. Protams, kamēr nepamēģināsi AD, neuzzināsi, vai ar AD būtu visu laiku viens vienīgs pacēlums vai kaut kur pa vidam - ne labi, ne slikti, bet pagaidām negribu mēģināt..
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba